Acasă Diverse Mașină second hand: dealer auto sau privat?

Mașină second hand: dealer auto sau privat?

Autor

Data

CATEGORIE

Pentru că puțini sunt cei care pot cumpăra o mașină nouă fără să plătească lunar ani buni după, în România mașinile second hand sunt la mare căutare. Asta mai ales după ce taxa auto a fost îndepărtată. Recunosc că și eu sunt la a doua mașină second hand, mașina pe care cred că m-am grăbit puțin să o cumpăr. Dar așa e în viață, până nu tragi singur unele lucruri, nu vei învăța. Toate experiențele te fac să fii mai cumpătat. Și sunt sigur că e destul de probabil și ca următoarea mașină să fie tot una second hand. Asta pentru că cele noi sunt prea scumpe, iar drumurile noastre o vor duce rapid și sigur în starea unei mașini second hand. Sunt sigur.

Doar că atunci când o voi cumpăra voi avea mai multă experiență, fiind deja la a 3-a mașină în momentul respectiv. De aici pleacă și întrebarea: de unde cumperi o mașină second hand, de la un dealer auto sau de la o persoană obișnuită, de cele mai multe ori bișnițar?

De ce să cumperi mașina second hand de la un dealer auto autorizat?

Am văzut că multe persoane caută mașini auto second hand timisoara și apelează la dealeri auto autorizați. Din păcate eu prin Botoșani nu știu să existe posibilitatea de a cumpăra o mașină second hand de la un dealer auto autorizat, iar dacă ar exista cu siguranță următoarea mea mașină ar fi cumpărată de acolo.

dealer auto second hand

Iar asta pentru că e o achiziție mult mai sigură. De exemplu un astfel de dealer verifică starea auto a mașinii astfel încât tu să cumperi o mașină bună, cu care să nu mergi din prima în service pentru a mai băga pe jumătate prețul ei în piese și schimburi. Și nici nu te va lăsa în drum după 100 de km. Pentru o astfel de garanție merită să dai și câteva sute de euro în plus, chiar dacă mașinile vândute de samsari sunt mai ieftine. Acestea ascund și multe probleme.

De asemenea totul e mai sigur atunci când cumperi mașina de la un dealer autorizat. De la contract la documentele mașinii, toate vor fi reale. Câți samsari îți oferă de exemplu cartea reală de service a mașinii? Prea puțini, iar cei mai mulți mai umblă și la numărul de kilometri.

Un alt motiv pentru care e mai bine să cumperi mașina de la dealer este aceea că îți oferă posibilitatea de a plăti cu cardul sau chiar am văzut că mulți cumpără mașini auto second hand timisoara in rate ceea ce e avantajos mai ales atunci când nu ai toți banii pentru mașina pe care o dorești.

Motive pentru a cumpăra de la privați nu cred că există.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente