Masajul Tantra pentru femei – căutarea unei stări de plenitudine

Într-o lume ce e în continuă mișcare, în care societatea devine tot mai anxioasă, tot mai mulți oameni caută bunăstarea și dezvoltarea personală prin tehnici multiple de relaxare. Există yoga, tehnici de respirație, Reiki, reflexologie, spa și, bineînțeles, masaje. Masajele sunt de diferite tipuri, de la relaxare și stimulare musculară până la Shiatsu, masaj cu pietre calde, masaj ayurvedic și multe altele.

Masajul Tantra pentru femei

Tantra masaj este o practică care îți permite să te simți mai bine în și cu corpul tău, pentru a stimula trezirea simțurilor și este benefic pentru sexualitate și o stare de bine generală, fie pentru plăcere și poate fi terapeutic.

masaj tantra pentru femei
Tantra masaj pentru femei nu este un masaj sexual, ci un masaj senzual în care nici o parte a corpului nu este tabu. Maseuza profesionistă specializată în arta Tantra, evaluează receptivitatea clientului pentru a-i determina așteptările. Aceasta înseamnă că nici un masaj nu este la fel, va fi întotdeauna o reflectare a senzualității clientului.

Atingerea… unul dintre cele cinci simțuri pe care le folosim din ce în ce mai puțin, în timp ce este esențial. Nu ne mai atingem unul de altul, abia ne sărutăm unii pe alții, nici nu ne mai salutăm.

Unul din scopurile masajului Tantra este de a te reconecta cu tine însuți, de a aduce energia sexuală în centrul atenției. Un salon profesionist de Tantra masaj te întâmpină într-un mod prietenos și te invită la relaxare. Muzica, lumina și mirosurile delicioase ale uleiurilor esențiale îți invită spiritul să călătorească, oferă o promisiune de pace și o invitație la nirvana.

Tantra masaj nu este numai pentru bărbați. Femeile pot beneficia, de asemenea, de un masaj Tantra pentru a restabili echilibrul dintre Yin și Yang. Terapeuții profesioniști specializați în arta masajului Tantra te vor duce într-o lume a simțurilor, plină de relaxare, încântare, delicii corporale și spirituale prin mâinile lor capabile.

Spre deosebire de alte tehnici de masaj, masajul Tantra nu are standarde fixe, mișcările și atingerile sunt nestingherite. În același timp, senzual, cuprinzător și energizant, masajul Tantra constă în mișcări care leagă toate părțile corpului și stimulează cele 7 chakre, punctele de energie.

Masajul tantra te face sa vibrezi
Mișcările de frământare, presiune ușoară și, în special, efleuraj sunt tandre și lente. Mâinile maseuzei alunecă ușor pe tot corpul tău. Ideea este de a introduce în trup o emoție, o vibrație, care face orice gând dificil. Mâna maseuzei se poate odihni pentru o vreme pe chakra inimii, care distribuie energia iubirii în corp și face legătura între inimă și sacru.

masaj tantra

Este ușa sufletului. Uleiurile își răspândesc căldura pe întreaga suprafață a corpului, prin intermediul unor atingeri delicate și subtile, care urmează o cale precisă de stimulare și armonizare a chakrelor. Un masaj delicat, care este tot mai senzual, simțurile se trezesc, plăcerea crește, stresul a dispărut, totul exprimă dorință.

Gândurile dispar, energia corpului vibrează de erotism, tot ceea ce rămâne este dorința de a fi în această stare de deplinătate, de plenitudine.
Să încerci un masaj erotic Tantra este egal cu a-l îmbrățișa, a-l deprinde. Un moment unic în care te reorientezi spre sine, savurezi momentul prezent și, mai presus de toate, înveți să îți dezvolți propria senzualitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.