Skip to content

Mai multe informatii utile despre contoarele de apa

Trebuie sa recunoastem ca produsele speciale nu le gasim in toate magazinele si nici nu ar fi recomandat sa le cumparam de oriunde!

Constructorii stiu ca materialele de care au nevoie sau tevile, accesoriile pentru instalatii sau pentru canalizare se gasesc la anumite magazine.

Pentru multe dintre marfuri este excelent cand transportul este asigurat, fiindca am vazut odata o teava imensa pusa pe o masina de dimensiuni mici, care reprezenta un pericol pentru toti participantii la trafic. Marfurile casabile este bine sa fie manipulate de specialisti si transportate de catre soferi atenti si priceputi.

Luna trecuta, cand am avut nevoie de un contor de apa am inteles doua lucruri:

-aceste produse speciale si deosebit de necesare pentru o gospodarie nu se gasesc si in magazinele din orasele noastre. Unul dintre motive ar fi acela ca nu se vand atat de multe, cum si-ar dori proprietarul magazinului.

-magazinul din care va comandati produsele necesare sa fie sigur, evaluat cu maximum de stele de catre cumparatori, fiindca in acest mod si produsele sunt garantate. In plus, sa fie completate si de accesorii, fiindca degeaba cumparati produsele de baza, daca lipseste o garnitura sau un surub de montat dispozitivul in perete.

Asa am inceput sa caut un contor apa si mi-as fi dorit ca oferta contoare de apa sa fie generoasa.

De ce aveam nevoie de un contor de apa eficient?

1. Ma saturasem sa platesc apa care curgea pe strada, cand conductele se spargeau. Toate pierderile acelea se imparteau intre abonati, iar cand anuntam furnizorul ca iar mi-a intrat apa in curte, ma certa ca il deranjez. In afara apei irosite, profitand de plata la comun a apei, unii tineau zi si noapte furtunele in gradina. Cu toate ca nu era presiune suficienta, ca din cand in cand se opera apa, ei continuau sa isi ude gradinile.

Nu este deloc cinstit ca apa de ploaie sa fie irosita, iar cea potabila utilizata la udat! 

Demersul meu a contribuit decisiv la rezolvarea problemei, fiindca toti oamenii corecti m-au intrebat de unde am comandat contorul de apa si si-au pus si ei. Fiindca pierderile nu mai puteau fi recuperate si cei ramasi fara contoare de apa faceau scandal ca platesc prea mult, curand s-a decis ca toti abonatii sa isi cumpere si sa isi instaleze contoare apa.

2. Doream sa stiu de cati bani am nevoie pentru achitarea apei potabile inainte sa mi se comunice oficial.

Magazinul l-am gasit repede, fiindca motoarele de cautare m-au condus pe site-ul celui mai bun si aprovizionat magazin din tara.

Nu mi-ar fi convenit sa gasesc un singur tip de contor pe site, adica sa nu am de ales. 

Am fost bucuroasa sa gasesc doua categorii de contoare: monojet si multijet, in total sase contoare, dar si camine apometru care arata elegant si securizeaza foarte bine contorul.

Tineti minte ca magazinul Incalzire-sanitare.ro va rezolva multe probleme din gospodarie, care nu mai suporta amanare!

Contorul este necesar si in cazul vilelor locuite de mai multe familii, pentru impartirea corecta a cheltuielilor.

Un popas pe site-ul magazinului te face sa iti dai seama ca ai nevoie si de o centrala termica de calitate premium, cum gasesti aici.

Simultan cu comandarea acesteia, poti sa soliciti si montajul realizat de catre specialisti si reviziile sau reparatiile lor.

Preturile sunt accesibile si m-am bucurat ca multe dintre produse sunt originale si fabricate in Germania, aceste date tehnice fiind garantia calitatii lor.

Este minunat ca produsele comandate, oricat ar fi de grele, de voluminoase si de casante sunt aduse acasa de catre soferi care stiu cum sa le aseze si cum sa conduca sa ajunga intregi la domiciliul cumparatorului!

Un contor de apa eficient alunga disputele, deoarece colocatarii unui imobil ajung sa se certe din cauza ca apa se plateste la comun.

O centrala electrica sau pe gaz salveaza aurul verde al tarii. Este pacat sa taiem atat de multe paduri, cand exista surse alternative de incalzire, mult mai ieftine si mai curate!

Lemnele lasa in urma rumegus, dar centralele pe gaz sau cele electrice sunt 100% curate.

In magazin se gasesc sute de produse menite sa sporeasca imediat confortul locuintelor, cu toate acestea sunt dispuse ordonat pe site.

Aici gasiti o gama variata de produse de incalzire. Lista cuprinde: echipamente pentru incalzirea prin pardoseala, boilere si instanturi, calorifere, puffere, cazane pe combustibil solid, centrale termice in condensare murale, solutii chimice, pompe de circulatie, termostate si controlere.

Si la categoria tevi si fitinguri sunt produse de care este mare nevoie in gospodarie, dar in magazin gasiti si armaturi, produse pentru captarea si utilizarea energiei solare, produse variate pentru apa, gaz si baie si o serie de servicii de montare, intretinere, reparatii si revizii.

Contorul de apa face diferenta intre un gospodar care economiseste si pretuieste apa si un risipitor, care este bucuros sa ii plateasca altii excesele.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.