Skip to content

Mă simt atât de mic pe lângă alții

Știu cât de fericit eram când blogul meu împlinise un an de când era online. De asemenea aștept cu nerăbdare să treacă și al doilea an, căci nu mai este prea mult timp până atunci, însă când deschid Feedly parcă acești 1-2-3 ani nu mai sunt atât de încurajatori.

De exemplu, astăzi citeam pe blogul lui Robert Katai faptul că au trecut 8 ani de când scrie pe blog. Vă dați seama, 8 ani! Nu un an, nu doi și nici trei… ci 8 ani. Adică două mandate ca primar, sau anii de liceu x2, doar dacă nu rămâi un an. Cum aș putea eu să mă laud că scriu de doi ani de zile pe blog când știu că sunt alții care scriu pe blog încă de când eu nici măcar nu auzisem de acest cuvânt?

Asta nu-mi spune decât faptul că mai am foarte de muncă și mai este mult până departe. Totuși, privesc cu optimism anii ce vin și sper ca într-o bună zi să mă pot lăuda și eu cu ani de zile în care am scris zilnic pe blog.

Până atunci, țin și eu să urez La mulți ani Markataing.Ro!

5045502202_1d867c8a41_z-compressor

11 Comments

 1. Sunt micuț față de Robert, 5 anișori facem la în perioada următoare. Totuși, nu m-am considerat mic sau mare niciodată. Dacă cineva a citit și a comentat un articol de-al meu… bine, dacă nu, data viitoare încerc să avansez și poate să scriu un pic mai bine sau să ofer o informație mai bună.

  • Cam așa gândesc și eu. Eh, ne va veni rândul și nouă. La mulți ani și ție ! 😀

 2. Multumesc frumos si la multa munca si pasiune si tie Adrian. Keep up the good work:)

  • Multumesc tare mult, asemenea ! 😀

 3. Un blog cu 1 an poate foarte usor sa depaseasca un blog de 10 ani. Varsta nu conteaza, ci continutul pe care l-ai produs si cel pe care-l vei produce.

  • Ai si tu dreptatea ta. A ajuns cartea, mersi mult.

 4. Giorgiana Mihaescu Giorgiana Mihaescu

  Ne facem noi mari, Adi! 🙂 :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.