Skip to content

Mă întreb… de ce ar trebui să ne rătăcim în propria casă?

Last updated on 11 aprilie 2019

Mi-au plăcut mereu lucrurile simple și de fiecare dată am încercat să rezolv treburile în cel mai simplu mod posibil. Fără complicații. De aceea atunci când voi locui la casa mea, voi avea o casă simplă. Fără zeci de etaje, fără piscină, fără pistă pentru elicopter.

Îmi place să simt că am aer în camera în care locuiesc. De aceea am nevoie de cât mai mult spațiu, spațiu care în majoritatea caselor este ocupat de tot felul de obiecte de mobilier care nu sunt numaidecât necesare. Dar totuși sunt cumpărate și puse acolo, să nu arate a casă de om sărac.

Și totuși de ce ar fi nevoie de prea multă mobila dml? Adică ce ar trebui să ai mai mult într-un dormitor decât un pat, un dulap pentru haine și ceva suport pentru televizor, sau dacă ești ca mine, o bibliotecă în locul unde ar trebui să fie televizorul. Dacă mai punem și un birou pentru zilele în care lucrăm la calculator și nu vrem să stăm în pat sau pentru zilele în care pur și simplu dorim să scriem ceva, orice.

În rest, mai am nevoie doar de pereți. Probabil albi sau în altă culoare la fel de plăcută. Poate și câteva tablouri, pentru a oferi personalitate camerei. Și cam atât. Fără prea multe alte obiecte de mobilier care să necesite totodată alte investiții. Și știm prea bine că nu vorbim tocmai despre cele mai ieftine produse pe care le putem cumpăra din orice magazin, ci despre niște obiecte care ajung să coste uneori la fel de mult ca valoarea casei, depinde de pretenții.

Așadar, dacă doriți să vă mutați în casă nouă sau pur și simplu simțiți nevoia să schimbați mobilierul, vă recomand să nu uitați că nu trebuie să vă rătăciți în propria casă, iar haosul nu este numaidecât un trend în ceea ce privește decorarea unei camere.

mobilier

3 Comments

  1. Aici îți pot da dreptate într-o singură perspectivă, a bărbatului nefamilist, care n-are soție/iubită care să locuiască cu el. În momentul în care ai o iubită sau soție cu care împarți aceeași cameră simplismele astea nu sunt chiar atât de simple. Dacă mai apar și copii, atunci, cu siguranță situația se schimbă la 180 de grade. Vei ajunge și vei vedea, și cu siguranță dacă îți vei mai aduce aminte de acest comentariu scris de mine, îmi vei da dreptate în acel moment. 🙂

  2. Sorin Sorin

    Corrrect !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.