Skip to content

Lucruri de care să ții cont atunci când alegi rochia pentru revelion

Nu aș fi crezut că o să scriu un astfel de articol, dar uite că o fac. Iar asta pentru că nu mai e mult timp până când are loc petrecerea dintre ani, unul dintre cele mai faine evenimente din an, dacă e să îmi spun părerea mea. O mână de ajutor nu strică niciodată, așa că din acest motiv m-am gândit să scriu câteva rânduri despre lucrurile despre care să ții cont atunci când îți cumperi rochia pentru revelion. Într-un fel deci acest articol este pentru doamne și domnișoare, pentru că bărbaților le e mereu mai ușor să își aleagă o ținută.

Așadar, dacă ai nevoie – de fapt sigur ai nevoie – de o rochie pentru revelion și vrei să faci cea mai bună alegere, ar trebui să ții cont de următoarele lucruri.

Culoare

Unul din aspectele importante de care să ții cont atunci când cauți rochii revelion 2018 este culoarea desigur. De fapt, probabil că e primul criteriu la care se uită toată lumea. Conform blogurilor de fashion, printre cele mai căutate culori în acest an de revelion vor fi roșu, albastru, bordo precum și verde viu. Astfel, după ce ții cont de propriile de preferințe dar și aceste 4 culori, îți va fi mai ușor să găsești rochia potrivită pentru tine.

rochii revelion

Iia românească revine

Tot mai des vedem prezentă iia românească atât la tv cât și la ținutele vedetelor pe la diferite petreceri. Așa că nu e de mirare că au apărut și rochii cu modele împrumutate de pe iia românească, rochii care sunt foarte apreciate totodată. Astfel, dacă vrei ceva mai tradiționat dar și cu care să faci impresie bună, ai putea opta pentru o astfel de rochie.

Totodată, aplicațiile florale sunt și ele în continuare la mare căutare, așa că dacă nu ai iia românească la suflet ci ai vrea mai degrabă ceva mai colorat, poți la fel de bine să alegi imprimeul floral.

Rochie lungă, sau scurtă?

Probabil cea mai des întâlnită întrebare atunci când cineva caută o rochie pentru revelion este legată de lungimea acesteia. Așadar, cum ar trebui să fie o rochie pentru revelion? Lungă, sau scurtă? Tot conform blogurilor de fashion, se pare că majoritatea femeilor optează pentru rochia lungă dintr-un motiv destul de ușor de înțeles: este mult mai elegantă dar și mai rafinată totodată. Totuși, nu spune nimeni că e greșit să alegi o rochie pentru revelion scurtă.

Până la urmă, cel mai important este cu siguranță să te simți bine în ținuta pe care o alegi. Restul aspectelor le vei alege după, în funcție și după propriile gusturi. Totuși nu strică să ții cont și de cele scrise mai sus atunci când îți cumperi rochia pentru revelion, asta dacă vrei să fii în trend.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.