Skip to content

Liste de firme cu date actualizate in timp real!


Va puteti imagina cat de folositoare pot fi datele de contact ale unor potentiali colaboratori care va pot ajuta in afacerea dvs.? Sau v-ati gandit vreodata ca departamentelor de marketing si publicitate le-ar fi mult mai usor sa-si desfasoare activitatea daca s-ar putea baza pe niste date exacte cu parteneri in cautare de colaboratori si furnizori? Daca si dvs. luati in calcul toate aceste aspecte, trebuie sa stiti ca exista un singur raspuns in aceasta privinta: bazele de date formate din lista firme.

Astfel de baze de date sunt din ce in ce mai cautate dat fiind faptul ca includ o multime de informatii care sunt extrem de necesare in campanii de promovare si nu numai. Sunt detalii care ii ajuta pe cei care fac primii pasi in domeniul afacerilor sa-si poata contura o lista cu potentiali clienti sau colaboratori care sa-i ajute sa se vanda mai bine pe piata si in acelasi timp, sa faca fata cu brio solicitarilor si cerintelor care pot aparea.

Un alt aspect important al acestor baze de date face referire la faptul ca este nevoie de o actualizare continua pentru a deservi clientilor si totodata, partenerilor care si-au aratat disponibilitatea de a participa in campanii de promovare. Impreuna cu cei de la Kendall Enterprise Group SRL ai siguranta ca poti beneficia de liste de firme actualizate la zi care pot fi folosite cu incredere in orice moment.

Baze de date cu informatii complete

In cazul in care, astfel de liste firme Bucuresti si liste firme din tara v-ar interesa pentru urmatoarea campanie de publicitate, este bine de stiut ca odata ce veti solicita o astfel de baza de date, va veti putea folosi de o lista completa a firmelor din orasul sau regiunea care va intereseaza.

Aceasta baza de date este structurata pe tipuri de activitate ale firmelor ceea ce determina o usurinta in accesare si manevrare: clientul are posiblitatea de a alege firmele cu domeniul de activitate cat mai apropiat de ceea ce el singur produce sau ofera. Astfel, are certitudinea ca se indreapta spre publicul-tinta de care are nevoie si care va raspunde imediat la ofertele sale de promovare.

Odata cu aceste informatii privind sfera de activitate a firmelor incluse in liste, clientii mai pot dispune si de informatiile de contact care sa le asigure servicii directe de interactionare cu posibili parteneri. Toate aceste informatii de contact sunt furnizate in aceste liste cu firme pentru ca respectivele firme asteapta sa fie invitate in diverse campanii si targuri de publicitate si chiar contactate pentru a li se prezenta oferte si promotii cu produse si servicii.

Ceea ce face ca baza de date a celor de la Kendall Enterprise Group SRL sa fie o sursa fiabila de informatii tine de acuratetea acesteia. Procentul de acuratete de 90% dovedeste calitatea informatiilor si stadiul de actualizare continuu: firma si-a luat raspunderea sa se ocupe intrutotul de aceste liste firme, sa completeze informatiile daca este cazul si sa verifice nonstop daca exista informatii eronate pe care mai apoi, sa le corecteze.

Canale de promovoare a afacerii

Aceste baze de date furnizeaza idei in materie de canale de promovare a unei afaceri spre care clientii se pot indrepta atunci cand vor sa-si faca cunoscut brandul. In primul rand, poate fi vorba despre SMS Marketing: aceasta modalitate presupune trimiterea de mesaje cu ajutorul unor platforme special create si optimizate in acest scop. Avantajul consta in faptul ca respectivele mesaje sunt de cele mai multe ori, citite rapid, iar cantitatea de informati disponibila este de calitate.

Pe langa SMS Marketing, clientii au posibilitatea sa opteze si pentru campanii de Email Marketing. In acest fel, sunt trimise emailuri direct la potentiali clienti astfel incat cei care opteaza pentru acest tip de serviciu sa atraga atentia asupra marcii proprii, sa isi faca cunoscute produsele si servicile si in acelasi timp, sa se valorifice. Asemenea bazelor de date, emailurile care sunt trimise sunt personalizate si actualizate mereu.

Si ultimul tip de canal de comunicare se refera la campaniile de Fax Marketing: sunt trimise faxuri prin intermediul unor servicii premium si la cele mai mici preturi de pe piata. La fel ca emailurile si mesajele, faxurile garanteaza o prezentare a firmei dumneavoastra care va ajunge direct la persoanele interesate.

Kendall Enterprise Group SRL va ajuta sa va promovati si sa va faceti vizibil pe piata cu baze de date cu firme si servicii de publicitate pe diverse canale de comunicare.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.