Skip to content

La-Vorbitor.Ro, un viitor brand

Venind aseară spre casă de la alergat mă gândeam ce ar mai trebui să fac la micul meu blog online. Mă gândeam de asemenea la blog în general și uite așa am ajuns să îmi analizez numele blogului și mi-am dat seama că am un blog cu un nume destul de ok, ușor de ținut minte, care pe viitor ar putea fi transformat într-un brand.

Știu că a avea propriul brand nu e floare la ureche însă după doi trei ani de muncă nu mi se pare ceva imposibil. Am nevoie însă să fac două lucruri fără de care un brand nu poate exista: o pagină de Facebook și un logo. Pentru fiecare în parte am o idee însă trebuie pusă în practică.

Pagina de Facebook, chiar dacă nu va atrage prea multe vizite, mă va ajuta pe plan personal deoarece plănuiesc să învăț câte ceva legat de social media iar cea mai bună metodă de învățare este practica. Imediat după ce voi publica acest post îmi voi crea și o pagină de Facebook cu numele blogului și voi începe să socializez mai mult.

În legătură cu branding-ul am și câteva cărți puse deoparte pe când voi termina Îngeri și demoni a lui Dan Brown. Astfel voi pune în practică la modul cel mai serios Kindle-ul cu care mă lăudam acum ceva timp.

Așadar de azi mă găsiți și pe Facebook și, dacă sunteți binevoitori îmi puteți da și un like cu ajutorul widget-ului de mai sus.

 

4 Comments

  1. Coffee Coffee

    Succes!

    • Multumesc frumos !

  2. Alexandru Alexandru

    Pe internet, nu prea sunt multe bloguri generale/personale pe care le poti numi un brand. Iti va fi foarte greu, sau doresti crearea unei comunitati mai dezvoltate. Iti recomand sa citesc ce inseamna un brand si cat de greu e sa faci un brand. Succes!

    • Chinezu a reusit sa isi creeze un brand. Eu sper ca voi reusi si eu. De ce nu as face-o ? E gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.