Skip to content

Jocuri în browser, amintiri

Sunt puțin cuprins de melancolie. Îmi amintesc cu drag vremurile în care aveam un calculator cu o placă video de 32 MB și 128 MB memorie RAM iar singurele jocuri pe care le puteam juca erau cele în browser. Sincer să fiu mi-e foarte dor de acele vremuri. Vremuri în care jucam The-West toată ziua iar noaptea nu aveam somn deoarece stăteam și mă gândeam la ce voi face a doua zi. În acea vreme, adică acum 5 ani de zile, era un joc foarte captivant dar și foarte greu în același timp.

Înainte de The-West jucam Triburile, un alt joc marca Inno Games, însă după ce am descoperit cel de-al doilea joc a fost ceva gen dragoste la prima vedere. Jucam pe atunci cu un prieten care venea la mine imediat după școală și pleca undeva după miezul nopții. Erau vremuri foarte faine. Atunci când eram la calculator jucam The West iar când aveam treabă (treburi care există aproape în orice gospodărie de la țară) vorbeam tot despre The-West.

Mi-e foarte dor de acele vremuri. Eram acasă mereu. Un copil care se bucura de toată atenția părinților și era scutit de treburile ”de oameni mari”. Scriind acest articol – se pare că mă depărtez de la tema inițială – s-a aprins o dorință foarte arzătoare în sufletul meu. Aștept vacanța să pot merge undeva pe câmp la iarbă verde și să stau. Pur și simplu să stau. Dacă voi mai avea și acel partener de discuții (cel cu care jucam the west) ar fi și mai fain însă acum momentele alea de liniște parcă au dispărut. Însă nu înțeleg de ce.

Nu înțeleg de ce nu mai există momentele alea în care pur și simplu să stau undeva la iarbă verde, la umbră dacă se poate că nu mă înțeleg prea bine cu căldura, și să discut.

Indiferent dacă voi avea, sau nu un astfel de partener de discuții, vara aceasta vreau să mă reîmprietenesc cu natura. Vreau să retrăiesc acele momente calme și plăcute în care să stau și să savurez liniștea unei câmpii ale unui sat tăcut. Vara aceasta trebuie numaidecât să învăț să cânt la chitară și să citesc cât mai mult. Asta voi face! Voi citi și voi cânta, singur în natură. Ce poate fi mai frumos decât atât ?

Revenind la subiect, tare aș mai vrea să joc un browser game cum a fost TW însă oricâte am încercat nu am găsit nimic la fel de frumos. Voi ați gustat din plăcerea acestor jocuri ?

 

5 Comments

  1. Coffee Coffee

    Eheee, nu stii cum e sa incarci jocurile de pe caseta.

    • DREIANDRAZZ DREIANDRAZZ

      Pe televizor :))

  2. […] pasiunile mele pe care le mai am și acum au fost forumurile. Am început cu forumurile dedicate jocurilor deoarece acestea au reprezentat și încă reprezintă probabil cea mai bună metodă de a învăța […]

  3. […] pasiunile mele pe care le mai am și acum au fost forumurile. Am început cu forumurile dedicate jocurilor deoarece acestea au reprezentat și încă reprezintă probabil cea mai bună metodă de a învăța […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.