Skip to content

Înlocuitori de cafea bio

Cafeaua! Ce ne-am face noi fără ea? Pentru unii, această mică „plăcere vinovată” e indispensabilă. Nu pot să se comporte normal pe parcursul zilei dacă nu apelează la acest energizant de dimineață. O zi fără cafea, e ca una fără soare. Aproape că a devenit o tradiție să îți bei cafeaua dimineață, înainte de a începe cursurile, înainte de a începe munca, înainte de orice. E ca și cum nu ai putea funcționa deloc pe parcursul unei zile, dacă nu îți încarci „bateriile” de dimineață.

Probabil nu contează gustul acestei băuturi, pe cât contează faptul că vrei să o bei, sau mai bine zis trebuie să o bei. A devenit deja o rutină, la fel ca și mersul la baie, de pildă. Nimeni nu se poate lipsi de ea!

Dar oare să fie chiar așa? Oare cafeaua ne oferă cu adevărat energie? Sau e doar un efect de turmă combinat cu un efect Placebo?

Se știe că această „băutură energizantă” are și foarte multe efecte nocive asupra organismului, cu toate acestea, nimeni nu pare să le dea importanță și continuă să consume în exces acest „elixir energizant”.

S-au creat și cafele decofeinizate pentru cei ce au probleme cu sănătatea, dar atunci care mai este scopul? Atunci nu vorbim cu adevărat de un efect Placebo? Credem cu tărie că acea băutură o să ne dea energie și așa se și întâmplă.

Ce-ați spune dacă, v-am oferi o alternativă sănătoasă? Dacă în loc de această băutură, ați consuma ceva bio? Probabil ați spune că „Nu există așa ceva. Mie nu îmi poate oferi energie altceva. Cafeaua reală este singura soluție care mă va ajuta să nu arăt ca un zombie dimineața.” Dar oare cafeaua chiar te ajută să nu arăți ca un zombie? Sau doar te face să crezi că ameliorează asta? Nicăieri nu scrie că acest elixir te-ar putea ajuta împotriva cearcănelor sau feței morocănoase din zilele de luni.

Și ca să revenim la subiect, da, deși poate ți-e greu de crezut, există și inlocuitori de cafea bio. Pe BioBoom găsești o varietate de sortimente de cafea. Nici măcar nu ți-ai fi închipuit că pot exista atât de multe tipuri de cafea. Poți apela cu încredere la Cafea din ghinde sau ginseng.  Cine și-ar fi imaginat că poate exista așa ceva? Totodată, mai poți apela și la cafea din tot felul de semințe și plante, care, spre deosebire de cafeaua normală, au o grămadă de alte beneficii pentru sănătate.

Ce ar fi să înlocuiești pentru câteva săptămâni cafeaua cu ceva nou, cu o alternativă bio? Dacă rezultatele vor fi aceleași, ferice de tine, pentru că tocmai ți-ai demonstrat că funcționa efectul Placebo!

Dacă ești ferm convins că nu vei putea primi energia necesară din orice altceva, atunci lăsăm aceste alternative pentru oamenii care își doresc o schimbare sau care au probleme de sănătate. Astfel de băuturi sunt aproape ca niște ceaiuri, deci sunt recomandate pentru orice vârste. În plus, pot avea gusturi mult mai bune spre deosebire de cafeaua obișnuită și te fac astfel să renunți la lingurița de zahăr care se vede la cântar!

Încearcă ceva nou! Alege o alternativă sănătoasă și bio! Alege o cafea din plante, semințe sau ghinde! BioBoom este plin de surprize.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.