Skip to content

Încălțăminte impecabilă, pentru cât mai multe cadouri de la Moș Nicolae

Vine frigul și luna cea mai așteptată de copii, luna decembrie. De ce iubesc cei mici atât de mult luna cu pricina? Firește, pentru că se pot bucura de jocurile cu zăpada, dar și pentru că primesc o grămadă de cadouri. Moș Nicolae este principalul personaj care ne surprinde cu câteva cadouri, dar asta numai dacă avem încălțămintea impecabilă!

Firește că, înainte de noaptea magică, trebuie să ne pregătim foarte bine perechea de încălțăminte și să o curățăm cum se cuvine. Însă nu e destul să o curățăm, ci trebuie să fie și foarte bine întreținută.

De aceea, este recomandat să-ți achiziționezi totdeauna doar încălțăminte de calitate care să fie ușor de curățat și ușor de întreținut! Poți alege din colectia de toamna iarna de pe Tocmania.ro . Astfel nu vei avea prea multă treabă atunci când îl aștepți pe Moș Nicolae! Însă, acesta nu este singurul lucru de care trebuie să ții cont atunci când îți achiziționezi o nouă pereche.

Dacă e să luăm în considerare fapul că se aproprie vremea friguroasă, trebuie să ne achiziționăm încălțăminte în conformitate cu termometrele. Chiar dacă toamna ne-a mai „păcălit” în ultima vreme și l-a lăsat pe Domnul Soare să-și facă prea mult de cap, asta nu înseamnă că nu se aproprie vreme rece.

De aceea, îți recomandăm să-ți achiziționezi încălțăminte blănită . Nu numai că te vei simți foarte comod, dar vei avea piciorul protejat de gerul năprasnic de afară. Nu trebuie să te ferești de încălțămintea căptușită cu blană pe motivul că nu vor încăpea destule cadouri, dacă ai fost chiar atât de cuminte Moș Nicolae îți va lăsa cadourile și lângă încălțăminte!

Alege-ți perechea în funcție de corpul tău. Chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu o înălțime prea mare și simți permanent nevoia să compensezi asta, nu este recomandat să-ți achiziționezi tocuri prea înalte, mai ales dacă ești mică. Pentru persoanele de o înălțime mică, specialiștii recomandă tocuri mici, pentru cele de înălțime medie tocuri medii și pentru cele înalte tocuri mari. Atlfel spus, înălțimea să fie direct proporțională cu mărimea tocului, și nu invers proporțională cum ar fi crezut mulți.

Fii atent ca perechea pe care o achiziționezi să se potrivească stilului tău! Doar nu ai vrea să-ți cumperi o pereche de pantofi stileto dacă tu te îmbraci mai mereu sport. Trebuie să faci o investiție bună, o investiție care să merite. Așa că fii atent să-ți cumperi ceva ce s-ar potrivi la cât mai multe piese din garderoba ta!

Dacă ai ajuns la vârsta la care piciorul nu mai crește, atunci cel mai bine ar fi să iei în considerare și încălțămintea din piele. Rezistă mult mai mult ca cea din piele ecologică și arată și mult mai bine.

Dacă ai îndeplinit toate aceste condiții și încălțămintea ta arată impecabil, atunci poți fi sigur că Moș Nicolae nu va întârzia să apară. Nici cadoul nu va fi dezamăgitor, ba chiar va fi o surpriză plăcută, însă pentru asta ai nevoie de ceva de calitate, ceva potrivit, frumos și nu în ultimul rând, îngrijit!

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.