Skip to content

Importanta unor suplimente de imunitate pentru o sanatate de fier

Sistemul imunitar este cel care protejeaza organismul impotriva diverselor afectiuni. Avand in vedere faptul ca este expus zi de zi la virusi, bacterii si toxine, sanatatea sistemului imunitar este esentiala. Pentru o sanatate de fier trebuie consumate alimente bogate in vitamine si minerale. Nu este o noutate faptul ca majoritatea alimentelor pe care le gasim in comert sunt pline de coloranti, tocmai de aceea trebuie sa ne indreptam atentia si spre consumul de suplimente imunitate

Aceste suplimente pentru imunitate despre care vorbim se regasesc sub diverse forme (siropuri, tablete, capsule, pilule sau sub forma de pulbere) si sunt benefice pentru a completa deficitele nutritionale. Sunt un aport de vitamine necesare corpului pentru o sanatate de fier. Imunitatea scazuta este un diagnostic prezent la foarte multe persoane si nu tine cont de varsta. 

Pachet suplimente imunitate Planteco

Alimentatia dezechibrata, somnul insuficient, stresul, consumul excesiv de alcool si tutun, cat si mediul exterior, sunt factori care slabesc sistemul imunitar, iar in lipsa unui stil de viata corespunzator, organismul poate suferi diverse afectiuni, precum: oboseala accentuata, reactii alergice, infectii, inflamatii, vindecare ingreunata a ranilor. De cele mai multe ori, un organism cu sistemul imunitar slabit este predispus la gripa, bronsita, sinuzita si chiar la pneumonie. Alimentatia echilibrata, alaturi de odihna si sport, reprezinta cheia mentinerii sanatatii organismului pe termen lung. Avand in vedere ca fructele si legumele din supermarketuri sunt tratate cu diferite substante chimice, inevitabil, suplimentele pentru imunitate sunt necesare pentru a completa toate minusurile din alimentatie. 

Fiecare organism are nevoie de alimentatie corespunzatoare, miscare si odihna, la care se alatura suplimente pentru imunitate. Spre exemplu, suplimentele pe baza de echinaceea sunt foarte benefice organismului. Echinaceea este o planta foarte raspandita din care se frabrica stimulente pentru cresterea imunitatii, are rol in tratarea racelilor, mentine in parametrii normali organismul si are efecte antiinflamatoare. Propolisul este, de asemenea, un alt supliment pentru imunitate si este folosit adesea ca si remediu in tratarea multor afectiuni.Exista o serie de suplimente pentru imunitate care se recomanda pentru gripa sau pneumonie, si care au diverse proprietati: amelioreaza tusea, reduc secretiile muconazale, stimuleaza expectoratia mucusului din caile respiratorii si multe altele.

Pachet suplimente imunitate pentru adulti - Planteco

SUPLIMENTE IMUNITATE – BENEFICII

  • Completeaza deficitele nutritionale;
  • Sustin si antreneaza sistemul imunitar;
  • Ajuta organismul sa se refaca eficient;
  • Aduc un plus de energie si aport in elementele structurale necesare organismului in procesul de vindecare in urma unei infectii.

Mediul inconjurator este plin cu bacterii si virusi, iar alimentele care sa gasesc in comert sunt lipsite de vitamine si contin numeroase ingrendiente care nu contribuie deloc la sanatatea sistemului imunitar. Acelasi lucru se poate spune si despre fructe si legume. Majoritatea sunt stropite cu fel de fel de substante doar pentru a avea o crestere mai rapida, sunt lipsite de vitamine, iar gustul lor nu se compara cu cel de altadata. Prin urmare, avand in vedere beneficiile pe care aceste suplimente pentru imunitate le au, sunt absolut necesare pentru fiecare organism. Trebuie consumate in functie de indicatile mentionate pe prospect sau la recomandarile medicilor sau farmacistilor.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.