I’m feeling blogger

Până acum am tot fost modest și mereu am zis că eu încă nu mă pot numi blogger. Încă de când am început să effective-blogger-outreachfac blogul public amicilor am primit multe felicitări și cuvinte frumoase și sincer să fiu m-am simțit tare bine ba chiar m-am bucurat. Totuși am zis că poate acele cuvinte frumoase, venind de la prieteni destul de vechi, poate sunt forțate puțin de faptul că suntem prieteni.

Cu timpul a început să crească și traficul pe blog și asta iarăși m-a bucurat. Am simțit că nu scriu degeaba și că cineva chiar citește ceea ce scriu eu. Mai apoi cititorii mei dragi au prins curaj și când au avut ceva de zis au făcut-o prin comentarii și, după cum spuneam cândva pe un grup pe Facebook, cea mai bucurie a mea ca blogger e să văd că lumea comunică cu mine prin intermediul comentariilor.

Poate că acești trei factori plus plăcerea mea pentru scris m-au făcut să ajung să scriu aceste 121 de articole timp de 7 luni de când acest mic blog este online. Și chiar trebuie să le mulțumesc deoarece poate că dacă nu primeam toate acele încurajări aș fi renunțat ca mulți alți bloggeri cărora li se prevedea un viitor destul de bun în blogosferă.

Inima mi-a sărit din piept abia atunci când am primit un mail de la un străin. Acesta, fiind străin, nu mi-a putut oferi decât o părere sinceră, obiectivă, despre blogul meu. Asta m-a încântat foarte mult. Aprecierea suna cam așa ”Eu sunt Adrian si fac parte din echipa Foodpanda Romania.
Apreciez blogul tau ca fiind unul de calitate…”

După ce am citit acest mail am sărit de pe pat de bucurie. După primirea acestui mail am zis că mă pot considera și eu blogger. Nu mă voi lăuda cu asta căci nu îmi stă în fire însă voi schimba vorba aia a mea Eu nu sunt blogger, eu doar scriu pe blog in cele două cuvinte – și nu mă refer la melodia celor de la Taxi – sunt blogger, cuvinte pe care le folosește multă lume imediat după ce scriu primul articol pe blog.

 

14 comentarii


  1. Eu îmi dau seama că ești blogger pentru că într-un oarecare fel nu sunt de acord cu ce postezi aici, dar nu pot spune ca nu este bine ce gândești pentru că ai cititorii tăi care sunt de acord cu tine. Și cam ăsta este un element important al blogging-ului, să ai păreri și idei diferite față de alții. Dacă toți am fi pe aceeași lungime de undă de ce am mai scrie pe bloguri ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.