Skip to content

Idei pentru surse de venit în timpul liber

Last updated on 19 iunie 2018

Văd tot mai des postări pe diferite grupuri de Facebook cu diferite propuneri de joburi cu ajutorul cărora poți câșiga bani de acasă în timpul liber, mai ales mămicilor aflate în concediul de creștere al copiilor, ori liceenilor cu prea mult timp liber dar și celor care au un job care nu le oferă suficientă satisfacție financiară. Asta îmi spune că sursele de venit gen part time sunt la mare căutare, motiv pentru care m-am gândit să fac și eu o mică listă cu idei pentru surse de venit în timpul liber. Astfel, dacă ai niște timp liber și vrei să îl fructifici, ai putea găsi o idee bună pentru tine chiar mai jos.

Freelancing – mici joburi online

M-am gândit în special să ofer idei de a face bani de acasă în timpul liber, astfel încât treburile să fie cât mai simple.

Ei bine, sunt o mulțime de mici joburi pe internet. Există o mulțime de platforme în care unii oameni își oferă serviciile. De exemplu de la persoane care realizează diferite bannere, logo-uri, la persoane care se pricep la marketing, până chiar și la persoane care au imaginație și realizează diferite articole creative. Pe scurt, tu știi să faci ceva și e foarte probabil să existe cineva care are nevoie de acel ceva. Poți fi traducător, te poți ocupa de partea de comunicare a unui magazin online, poți realiza site-uri de prezentare plus multe alte lucruri. Multe platforme merg pe ideea ce știi să faci pentru 5 dolari? 

Gătește și pentru alții

Nici nu ai idee câte business-uri care acum au cifre de milioane de dolari au pornit din ideea de a găti pentru alții. Desigur, acelea sunt adevărate afaceri, dar sunt încă multe persoane care câștigă bani frumoși din gătit, mai ales în sezonul nunților atunci când prăjiturile și torturile sunt la mare căutare. Te pricepi la așa ceva? De ce să nu faci niște bani din treaba asta?

Și un job foarte controversat.. videochatul

Încă există multe controverse pe tema videochat, dar totodată sunt și multe persoane care câștiga bani din treaba asta. N-am de gând să o lungesc prea mult pentru a risca noi controverse, dar cert este faptul că putem numi acest videochat meseria ce asigură câștiguri fabuloase, indiferent că este mai mult sau mai puțin ortodox. Până la urmă nici nu ne prea privește treaba asta, așa-i? Așa că, dacă mama natură te-a înzestrat frumos, atunci și aceasta ar putea fi o sursă de venit în timpul liber.

Așadar, acestea sunt câteva din numeroasele metode de a face bani de acasă. Trebuie să existe dorință, apoi cu siguranță vei găsi ideea perfectă pentru tine.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.