Haine, haine și iar haine

Nu știu de ce, dar cred că propoziția următoare am mai spus-o de multe ori aici pe blog. Ei bine, cine mă cunoaște în realitate și nu numai din spatele ecranului știe deja că nu mi-e deloc drag să dau banii pe haine. Însă cum sunt încă în creștere :)), iar hainele și papucii nu țin mereu o veșnicie, mă văd nevoit să fac și cumpărături d-astea din când în când.

De exemplu, primăvara asta m-am văzut nevoit să încep campania de shopping în forță și încă nu am terminat-o. Nu știu cum am reușit, dar la un moment dat am conștientizat că tre să îmi iau haine, multe haine. Începând cu tricouri, continuând cu papuci, geacă mai subțire, blugi șamd. Mai mare dragul, iar acum sunt ironic. Desigur, nu am terminat toate cumpărăturile în mai, ci mai am treabă și cu banii din iunie.

Și dacă tot am anul ăsta de mers la 2 evenimente, mă gândesc că trebuie să iau și haine pentru evenimente speciale. Bine că am pantofii, pantalonii și cămașa care încă mă prind, doar că nu știu dacă mă voi mulțumi doar cu atât. Mă uit deja peste oferta nou lansată de sacouri barbati de către cei de la antoniogatti.ro și cred că mi-ar prinde bine un sacou, că și așa nu am.

Și dacă tot veni vorba de cei de la Antonio Gatti, trebuie să recunosc că în curând ar trebui să îmi iau și o geacă, și chiar am văzut una interesantă pe pagina de jachete barbati.

Poate că pare aroganță faptul că vorbesc despre un brand cu un preț nu chiar foarte mic, însă de ceva timp am decis să nu merg mereu pe cel mai mic preț. Iar asta deoarece uneori prețul chiar decide calitatea. Așa cum ziceam și într-un articol anterior, e mai bine uneori să dai un ban și să știi că ai cumpărat ceva care te va ține mult timp, decât să dai bani puțini pe un lucru prost.

Prefer deci să cumpăr o jachetă sau un sacou pe care să dau 400-500 de lei, dar care să aibă o stofă de calitate superioară, să fie rezistent în timp dar și să arate bine, decât să cumpăr o jachetă cu 200 de lei pe care o voi folosi doar o dată, și nici atunci nu mă voi simți bine cu ea.

Desigur, recunosc că mie îmi place mult și faptul că toate acestea sunt realizate în România, deși numele brandului nu ne trimite cu gândul la acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.