Skip to content

Hai să fim prieteni pe Facebook și Twitter

De când mi-am făcut blogul am cunoscut tot felul de oameni care mai de care mai faini. Aici mă refer atât la bloggerii botoșăneni, care se pare că au evoluat enorm la capitolul comunitate, cât și la cititorii care mă contactează și în privat. Astfel ajung să am tot mai mulți prieteni pe Facebook care îmi citesc blogul și sincer mă bucură enorm asta.

După ce am postat aseară articolul legat de distribuirea articolelor mi-am dat seama că eu nu mi-am prea încurajat cititorii să mă contacteze și în privat. Tot ce am făcut a fost să adaug acele butoane către conturile mele din Social Media însă nu i-am îndrumat niciodată să îmi dea add sau follow.

Astfel m-am gândit să fac asta prin intermediul acestui articol. Așadar, dragii mei cititori, dacă doriți să comunicăm nu numai prin intermediul comentariilor de pe blog ci și în privat vă invit să mă adaugați la prieteni pe Facebook precum și să îmi dați follow pe Twitter. Doresc să faceți asta deoarece așa am putea crea legături mai strânse iar voi ați putea să îl cunoașteți mai bine pe acest Adi care scrie pe AdrianBolocan.Ro.

9894304255_eba5d96aed_o

5 Comments

  1. Eu ti-as mai da o cerere de prietenie, dar suntem deja. 🙂

  2. Ți-am dat follow pe Twitter, pe Facebook doresc să mă promovez cu plată folosind pagina nu profilul, apoi mi-l voi face public.

  3. Ti-am trimis si eu cerere de prietenie + follow, sa vedem ce iese!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.