Skip to content

Hai sa dam mana cu mana.. bloggeri

effective-blogger-outreach Cand sunt multi puterea creste, iar cand scriem multi.. iese un articol mare, sau ce ?

Acum o saptamana probabil, navigand pe nu stiu ce grup pe facebook in care lumea isi facea reclama am vazut o postare in care Sarcasticu’ isi facea publicitate (fara sa ceara voie, urat din partea lui) la un grup, al lui desigur, cu bloggeri. Plictisit fiind am dat si eu click sa vad care-i treaba si m-am alaturat grupului sa mai obtin si eu cateva vizite si sfaturi.

Intrand in grup am vazut insa ca nu e vorba numai de publicitate ci si de comunicare. Mai exact in grupul respectiv sunt doar bloggeri (a fi blogger nu inseamna sa scrii un articol in care promovezi chilotii lui Botezatu) care vor sa devina mai buni si sa isi ajute semenii. Comunicarea e pe primul loc, astfel aici iti poti face prieteni cu care chiar ai ce discuta. Intalnesti persoane inteligente si de treaba. In cazul meu, m-am imprietenit foarte mult cu Deya, o persoana minunata careia ii place carnita, deci nu e vegetariana.

O lume minunata in care vei gasi numai… bloggeri!

Asadar daca vrei sa fii un blogger mai bun si vrei sa cunosti si alti bloggeri atunci te invit in grupul Arta de a scrie!

WhatKindOfBloggerAreYou1

 

5 Comments

  1. Sarcasticu Sarcasticu

    Eu? Reclamă!?

    Neaa. Eu sunt băiat cuminte. 🙁

    • Da! Chiar tu domnisorule ! :))

  2. 😐 Sarcasticu’ e băiat cuminte…stă-n fund și…:>

  3. Mmmmmm … carnita <3 :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.