Skip to content

Gata si vacanta

Zilele acestea nu am mai avut motivație sau inspirație să scriu ceva pe blog așa că din câte ați observat – sau nu – nu am mai scris un articol de zile bune. Am început pregătirile de Paște încă de pe la începutul săptămânii trecute și fiind singura persoană disponibilă, eu am fost acela care a trebui să o ajute pe mama.

Imediat după ce m-am trezit după o noapte în care am fost la înviere și m-am culcat destul de dimineață, au început să tot sosească rude printre care și sora mea alături de prietenul său și Dino, câinele lor.

Seara aveam plănuit un grătar alături de prieteni însă cu câteva ore înaintea grătarului am întâmpinat niște probleme și schimbări care m-au afectat destul de mult astfel încât nu m-am putut distra alături de prieteni însă ei s-au simțit bine și asta mă bucură cel mai mult.

A doua zi, trei prieteni din grupul destul de mărișor au fost nevoiți să plece – unii în oraș iar alții înapoi în străinătate – astfel încât am ieșit într-un părculeț și am stat melancolici la umbra unui măr inflorit, încă nepregătiți de despărțirea foarte grea ce avea să vină. Ne-am despărțit apoi cu greu și am plecat fiecare acasă, ca și cum vacanța s-ar fi terminat deja.

A fost o vacanță destul de frumoasă, mai puțin sfârșitul său, însă regret faptul că nu am fost prea productiv. Nu am scris prea mult și nici nu am citit ci doar am lenevit și am făcut treabă alături de ai mei. Totuși îmi era dor să stau mai mult acasă iar acum când trebuie să plec înapoi în Botoșani mi-e tare greu. Mi-e greu să plec de acasă unde îi am pe ai mei într-un loc în care nu am și nu mă așteaptă nimeni.

 

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.