Acasă Diverse Gata si vacanta

Gata si vacanta

Autor

Data

CATEGORIE

Zilele acestea nu am mai avut motivație sau inspirație să scriu ceva pe blog așa că din câte ați observat – sau nu – nu am mai scris un articol de zile bune. Am început pregătirile de Paște încă de pe la începutul săptămânii trecute și fiind singura persoană disponibilă, eu am fost acela care a trebui să o ajute pe mama.

Imediat după ce m-am trezit după o noapte în care am fost la înviere și m-am culcat destul de dimineață, au început să tot sosească rude printre care și sora mea alături de prietenul său și Dino, câinele lor.

Seara aveam plănuit un grătar alături de prieteni însă cu câteva ore înaintea grătarului am întâmpinat niște probleme și schimbări care m-au afectat destul de mult astfel încât nu m-am putut distra alături de prieteni însă ei s-au simțit bine și asta mă bucură cel mai mult.

A doua zi, trei prieteni din grupul destul de mărișor au fost nevoiți să plece – unii în oraș iar alții înapoi în străinătate – astfel încât am ieșit într-un părculeț și am stat melancolici la umbra unui măr inflorit, încă nepregătiți de despărțirea foarte grea ce avea să vină. Ne-am despărțit apoi cu greu și am plecat fiecare acasă, ca și cum vacanța s-ar fi terminat deja.

A fost o vacanță destul de frumoasă, mai puțin sfârșitul său, însă regret faptul că nu am fost prea productiv. Nu am scris prea mult și nici nu am citit ci doar am lenevit și am făcut treabă alături de ai mei. Totuși îmi era dor să stau mai mult acasă iar acum când trebuie să plec înapoi în Botoșani mi-e tare greu. Mi-e greu să plec de acasă unde îi am pe ai mei într-un loc în care nu am și nu mă așteaptă nimeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente