Skip to content

Frapiera – accesoriu ideal pentru petrecerile in aer liber

Planificati un eveniment special, in aer liber, si doriti sa gasiti cel mai bun mod de a pastra vinul la temperatura potrivita? Frapiera este produsul ideal pentru pastrarea temperaturii vinurilor la evenimentele speciale, chiar si in aer liber.  

Detalii de care sa va amintiti la organizarea unui eveniment in aer liber

Nu este cazul sa va panicati cand gazduiti un eveniment! Daca va veti pastra calmul, aveti sanse mult mai mari sa va amintiti toate detaliile si sa puteti lua in calcul, la timp, toti factorii. Un astfel de detaliu, mic dar extrem de important, este si necesitatea unei frapiere, sau chiar a mai multor frapiere, cand organizati un eveniment in aer liber.

Frapierele sunt ideale pentru a avea vinul la temperatura perfecta in cel mai scurt timp.

Tipuri de frapiere

In functie de materialul din care sunt realizate, frapierele pot fi de mai multe tipuri:

  • Frapierele de inalta calitate sunt realizate din otel inoxidabil, sau galvanizat. Acestea, pe langa functionalitatea pe care o au, mai au si un aspect extrem de elegant, fiind foarte potrivite pentru evenimentele cu pretentii crescute, cum ar fi nuntile sau botezurile. Desi frapierele din otel inoxidabil au un aer usor uzat, retro, ele sunt, de departe, cele mai elegante recipiente destinate racirii vinului! Astfel, puteti alege un model de frapiera din otel galvanizat cu pereti dubli, cu aspect vintage de rugina. Datorita peretilor dubli, aceasta frapiera va pastra temperatura vinului pentru o perioada mai indelungata.
  • Frapiera realizata din inox, ideala pentru vin sau sampanie. Ea poate avea un finisaj de cupru sau poate pastra culoarea inoxului – oricum ar fi, va aduce un plus de eleganta si stil petrecerii dumneavoastra!
  • Frapiera din marmura alba sau neagra – este o solutie foarte moderna si eleganta pentru prezentarea vinului sau a sampaniei la evenimente in aer liber.

Rolul unei frapiere

Cred ca deja v-ati dat seama ca frapiera, din otel galvanizat, din inox sau din marmura de orice fel, pe langa rolul de a pastra temperatura perfecta pentru vin sau sampanie, mai are si alte roluri.

Frapiera este un suport perfect pentru vinuri sau sampanie, fiind ideala pentru a fi pozitionata langa masa. Astfel, cei de la masa vor putea sa se serveasca chiar singrui, ori de cate ori vor dori.

Frapiera este recipientul ideal pentru a introduce si prezenta o bautura noua. Datorita designului foarte inspirat, frapiera nu mai este de mult timp un simplu obiect cu utilitate de racire a bauturilor, devenind in timp si un element de decor foarte important. Frapiera aduce un plus de eleganta si stralucire oricarui eveniment pe care il insoteste. Astfel, daca are o fata stralucitoare, ea reflecta in cel mai inspirat mod luminile lumanarilor sau a becurillor care decoreaza serata in aer liber, iar daca are un aer vintage si aminteste de anii 60, va crea o atmosfera perfeccta pentru o seara romantica, in aer liber.

Pe de alta parte, o frapiera plina cu gheata, lasa invitatilor o impresie extrem de placuta, pregatindu-i parca pentru un eveniment festiv si elegant. Intodeauna prezenta unei frapiere la masa, va crea un plus de farmec si chiar suspans, generand asteptari placute in ceea ce priveste desfasurarea lucrurilor.

Frapiera a fost si este un simbol al festivitatii, mai ales ca ea s-a folosit initial pentru a aduce sampania de cea mai inalta clasa, la mesele festive.

In concluzie, frapiera este solutia ideala pentru prezentarea si servirea la rece a vinurilor si a sampaniei, ea fiind intotdeauna mai mult decat un simplu recipient! Frapiera a devenit un simbol al elegantei, al bunului gust si al petrecerilor reusite!

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.