Skip to content

Din lucrurile pe care trebuie să le fac curând

Deși nu am fost mare jucător de CS 1.6 (zic 1.6 pentru că pentru CS GO nu am avut calculator, deși mi-ar plăcea să îl joc măcar câteva zile), trebuie să recunosc că shooter-ele mi-au plăcut destul de mult pe când petreceam multe ore la calculator jucându-mă. Acuma nu prea mai am timp nici măcar de CS 1.6, însă recunosc că parcă mi-e dor câteodată. Urmează să îmi cumpăr un calculator ceva mai bunicel și sper ca atunci să îmi pot reaminti micile plăceri ale copilăriei.

Am început cu jocurile de tip shooter pentru că tot pe acolo vreau să ajung. Mai exact, mă refer la jocul – dacă poate fi numit chiar așa – Airsoft, despre care am mai citit de multe ori dar mai ales de care m-am lovit deseori pe Facebook. Mereu mi-am zis că pare tare interesant și că ar trebui să încerc, doar că azi am decis să citesc puțin mai mult. Iar cea mai bună sursă este desigur Wikipedia.

Ei bine, se pare că Airsoft-ul nu e apărut de o lună sau două, deși Airsoft.ro au fost primii în România abia în anul 2003. Mai exact, se pare că ar fi apărut prin anii 50, în Asia de Est, istoria fiind chiar destul de interesantă.

Cel mai tare mi se pare faptul că poți trăi pe propria piele un joc de tip shoter, eu așa îmi imaginez Airsoftul. Și cu siguranță se simte tare interesant, mai ales dacă ai o replica airsoft atat de bine realizată, încât să ai impresia că ai o armă reală în mână. De exemplu, sunt sigur că e o adrenalină foarte mișto atunci când, cu o replică a armei airsoft tokyo marui alergi să îți duci la capăt misiunea. Cam cât de tare sună?

airsoft

Desigur, în Botoșani nu cred că am unde simți pe propria piele ce înseamnă Airsoftul, ci cu siguranță numai în orașele mari, însă sunt sigur că cel puțin o dată o voi încerca și pe asta. Că doar vorba aia, o viață ai și trebuie să o trăiești la maxim, să faci cât mai multe lucruri și să încerci cât mai multe senzații tari, precum e Airsoftul de exemplu, pentru că e cu siguranță mai mult decât un simplu joc, sau un simplu hobby. Trebuie să fie o senzație fără dar sau poate.

One Comment

  1. Sergiu Sergiu

    Wow, blogger fulltime cu advertoriale unul dupa altul. :)) Esti pe drumul cel bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.