Skip to content

De maine blogareala si de pe tableta

Last updated on 11 aprilie 2019

Sursa imagine: societyandreligion.comSăptămâna asta am primit plata pentru niște articole și, ca să îmi respect tradiția personală, am hotărât să îmi cumpăr ceva care să-mi fie atât util dar care să-mi rămână și ca amintire. Aceasta e o metodă prin care sărbătoresc eu atunci când văd că îmi merge cât de cât bine, din punct din vedere financiar.

Dacă până acum îmi stabileam din timp obiectivele, cum a fost și cu Reader-ul, acum am fost mai leneș și nu plănuisem nimic astfel încât zilele trecute am stat ceva timp pe gânduri deoarece nu știam ce ar trebui să îmi cumpăr. Inițial am vrut să investesc puțin în IT, mai exact în niște căști, o tastatură și un rucsac pentru laptop, însă vizitând Altex-ul din Botoșani și văzând că nu e nimic care să mă atragă, mi-am dat seama că nu am nevoie de toate aceste lucruri.

Mai apoi mi-am amintit că am crescut puțin în greutate și că ar trebui să dau jos aproximativ 5 kilograme și, cu toate că nu știu să merg pe ele, m-am gândit să îmi iau role. Am mers foarte hotărât în Mall să-mi iau role însă acele role la 105 lei de care mi-a zis Gabriel nu mai erau disponibile așa că a ieșit din calcule și varianta aceasta.

Azi dimineață însă m-am trezit foarte hotărât. Sunt o persoană care iubește destul de mult online-ul și care e destul de activă în acest mediu. Din același motiv pentru care mi-am luat acum ceva timp telefonul pe care îl am acum azi am decis că am nevoie de o tabletă care să facă navigarea pe internet mai plăcută atunci când nu mă aflu la laptop.

Am ales o tabletă Go Clever care costă 250 de lei și care prezintă niște specificații destul de plăcute (un procesor de 1 GHz dual core, 512 MB RAM, 4 gb memorie internă) dar care vine la pachet și cu o husă cu tastatură care m-a convins să o achiziționez.

Aștept acum ca cei de la PCGARAGE să preia comandă însă se pare că nu se prea grăbesc cu toate că până acum au tratat comenzile mele cu seriozitate.

Eu unul sunt absolut încântat de viitoarea mea achiziție deoarece nu am mai deținut o tabletă până acum însă se pare că vorba aia totul are un început chiar e pe bune.

 

4 Comments

 1. Stoian Ciprian Stoian Ciprian

  Eu abia is multumit de tableta mea – 1.4 dual core cu 1 gb ram si 8gb memorie interna + card 32gb, de acest GoClever nu as fi deloc multumit.

  Insa e bine ca reusesti sa faci ceva bun cu banii pe care ii castigi din blogging, felicitari! 🙂

  • Probabil tu folosești mai intens tableta. Sunt sigur că pe net merge bine. 😀

 2. Claudiu Burlacu Claudiu Burlacu

  Am o prostie de tabletă asemănătoare cu a ta.Problema este că dacă o iei ușor și ai calm, nu vei vea probleme cu ea dar dacă începi să o iei puțin cam tare începe să se blocheze și să se încălzeascà.
  Așa sunt mai toate tabletele „slăbuțe”.

  • E vândută de mult. Nu aveam nevoie de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.