Skip to content

Dacă găsești pe cineva cui îi pasă, nu-i mai da drumul

Există o perioadă în viață când crezi că toată lumea e a ta și că toți îți vor binele. Și trăiești așa în minciună o vreme bună până când observi că oamenii de lângă tine nu prea erau lângă tine, drept urmare au început să plece fără să mai dea un semn de viață.

Apoi apare perioada în care conștientizezi, uitându-te în jurul tău, că de fapt puțini sunt aceia cărora chiar le pasă de tine și care să se bucure atunci când îți merge bine. Iar în astfel de momente, dacă găsești o astfel de persoană care chiar să îi pese, fă pe dracu-n patru să nu îi mai dai drumul.

Asta pentru că suntem înconjurați numai de oameni care nu se vor bucura atunci când îți este bine, ba chiar te vor invidia. De oameni care vor alege să facă orice doar pentru a le fi lor bine, fără să se gândească la binele tău și fără să le pese.

De aceea ar trebui să avem mult mai multă grijă de oamenii care ne sunt alături mereu și să nu ne mai consumăm cu oamenii cărora nu le pasă.

grija altuia

2 Comments

  1. Mirabela Mirabela

    Drumul n-am cum să-ți dau(ca să dezlegi ceva ar trebui întâi să legi), dar îți dau un share că îmi place mult acest articol. Mai am totuși o nedumerire: nu sună mai bine „cineva căruia îi pasă” decât „cineva cui îi pasă?” Întreb și eu..

    • Mersi, eh.. exprimarea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.