Acasă Despre oameni Dacă găsești pe cineva cui îi pasă, nu-i mai da drumul

Dacă găsești pe cineva cui îi pasă, nu-i mai da drumul

Autor

Data

CATEGORIE

Există o perioadă în viață când crezi că toată lumea e a ta și că toți îți vor binele. Și trăiești așa în minciună o vreme bună până când observi că oamenii de lângă tine nu prea erau lângă tine, drept urmare au început să plece fără să mai dea un semn de viață.

Apoi apare perioada în care conștientizezi, uitându-te în jurul tău, că de fapt puțini sunt aceia cărora chiar le pasă de tine și care să se bucure atunci când îți merge bine. Iar în astfel de momente, dacă găsești o astfel de persoană care chiar să îi pese, fă pe dracu-n patru să nu îi mai dai drumul.

Asta pentru că suntem înconjurați numai de oameni care nu se vor bucura atunci când îți este bine, ba chiar te vor invidia. De oameni care vor alege să facă orice doar pentru a le fi lor bine, fără să se gândească la binele tău și fără să le pese.

De aceea ar trebui să avem mult mai multă grijă de oamenii care ne sunt alături mereu și să nu ne mai consumăm cu oamenii cărora nu le pasă.

grija altuia

2 COMENTARII

  1. Drumul n-am cum să-ți dau(ca să dezlegi ceva ar trebui întâi să legi), dar îți dau un share că îmi place mult acest articol. Mai am totuși o nedumerire: nu sună mai bine “cineva căruia îi pasă” decât “cineva cui îi pasă?” Întreb și eu..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente