Acasă Imi place Cum se vând casele cu ajutorul tehnologiei

Cum se vând casele cu ajutorul tehnologiei

Autor

Data

CATEGORIE

Este clar faptul că tehnologia a schimbat întreaga lume, inclusiv domeniul imobiliarelor. Și nu mă refer numaidecât la faptul că acum probabil o foarte mare din case și apartamente se vând datorită anunțurilor de pe internet, numărul acestora fiind desigur tot mai mare, ci la modul cum unele agenții au decis să se prezinte în online.

Sunt acum atât de multe agenții de imobiliare, chiar și în orașele mici precum e Botoșani de exemplu, încât un simplu site de prezentare nu e suficient, precum ar fi fost în urmă cu ceva timp. Trebuie să vii cu ceva nou, astfel încât să te impui în fața concurenței, de aceea am căutat să văd ce idei creative au apărut în domeniu.

Așa am dat de Maurer Imobiliare cei care s-au prezentat foarte bine încă de la început. Se vede că fac treabă bună chiar și după site-ul lor. Dar site-uri frumoase sunt multe, desigur. Nu despre asta țin să vorbesc, deși trebuie totuși scoasă în evidență și această calitate.

Mai exact, ceea ce mi-a plăcut la această agenție e faptul că au o aplicație pentru telefoanele mobile, ceea ce înseamnă desigur un plus. Dar nu e o simplă aplicație, ci vine cu foarte multe funcționalități mai mult decât interesante. Dar înainte de a vorbi despre ele, ar trebui să specific faptul că este gratuită atât pentru Android cât și pentru iOs.

La momentul scrierii acestui articol, Maurer Imobiliare se lăuda cu un număr de 4931 apartamente vândute, deci e clar faptul că știu să vândă. Nu degeaba au o echipă printre care se află și o persoană, ori poate chiar mai multe, responsabile de partea de marketing.

Revenind însă la funcționalitățile despre care spuneam mai sus, un lucru care mi-a plăcut tare mult este faptul că te face să scutești foarte mult timp. Iar asta deoarece îți permite să simulezi o vizită în apartamentul pe care ai vrea să îl cumperi, folosind camera foto deasupra planului apartamentului. De asemenea, tot aplicația are o „rubrică”, dacă poate fi numită așa, în care îi prezintă pe cei care au îndrăznit să viseze. Folosește desigur hashtagul #ÎndrăzneșteSăVisezi, ceea ce mi se pare desigur un lucru fain. Se leagă totodată și cu sloganul de la logo: constructorii de vise.

Acuma nu pot să bag mâna în foc că aplicația a fost cea care a contribuit enorm la numărul mare de locuințe vândute, însă mi se pare fain că poți vizita întâi virtual casa pe care vrei să o cumperi. Astfel economisești foarte mult timp și e mai comod din unele puncte de vedere, deoarece nu știu cât de plăcut o fi să mergi prin oraș acum la 37-38 de grade ori chiar mai mult pentru a vedea o garsonieră.

Și totuși, e la un nivel mic momentan, dacă se poate spune așa, deoarece nu acoperă toate orașele mari din România, ci doar 2 dintre ele. Anume Brașov și Sibiu. Totuși, printre planurile acestora se află o extindere și către alte orașe și, la cum văd eu toată treaba, sunt sigur că vor și reuși cât de curând.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente