Acasă Diverse Cum să îți salvezi cele mai frumoase amintiri

Cum să îți salvezi cele mai frumoase amintiri

Autor

Data

CATEGORIE

Weekendul trecut m-a apucat puțin melancolia. Era sâmbătă, făcusem curățenie în toată casa și la un moment dat mi-am dat seama că totuși casa e goală. M-am simțit singur și am căutat să rezolv asta cât mai rapid. Așa că am descărcat niște poze cu familia și am dat o fugă să le scot pe hârtie. Am luat niște rame din Pepco și le-am pus prin casă. Problemă rezolvată.

Mi-am dat seama apoi cât de importante sunt fotografiile. Dar nu cele din calculator, ci alea pe care le scoți plastificate. Asta pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă cu telefonul, laptopul sau contul tău de Google și rămâi brusc fără pozele în care ai atâtea amintiri. Pregătisem de mult timp mai multe fotografii ca să le scot, dar tot n-am mai apucat. Cert este faptul că fotografia este una dintre cele mai bune metode cu ajutorul căreia poți salva amintirile.

Cum să salvezi cele mai frumoase amintiri

Oricât ar fi de grea, viața are pentru noi o mulțime de momente frumoase. În copilărie facem toate năzdrăvăniile. Apoi devenim adolescenți dificili și ne facem noi prieteni, cu care ne certăm apoi. Apoi mai creștem, ne căsătorim și avem la un moment dat copiii noștri. Acestea sunt cu siguranța printre cele mai frumoase momente din viața unui om. Iar în aceste momente facem și mai multe fotografii.

Multe dintre ele se pierd. Însă acum, spre deosebire de vremurile de mai demult, acum condițiile sunt altele. Există servicii care ne ajută să ne păstrăm amintirile împachetate foarte frumos.

Recent am văzut câteva poze de la sedinte foto Craciun care chiar sunt foarte dulci și siropoase. Fotografiile de acest gen cu siguranță vor rămâne în ramă generație după generație, iar acele momente de familie foarte călduroase vor putea fi retrăite iar și iar, de fiecare dată când vei trece prin fața tablourilor.

sedine foto craciun

Despre ședințe foto de Crăciun

O fotografie poate fi realizată de către oricine. O fotografie reușită care să facă parte din familie mai apoi, nu. Trebuie să intervină un specialist. Un fotograf mai exact. Aceștia asigură decoruri tematice, editează fotografiile pentru a fi cât mai reușite și, în funcție de oferta la care apelezi, îți poate oferi și un tablou.

Crăciunul este o sărbătoare de familie. Așa că reprezintă unul dintre cele mai bune momente pentru a realiza o ședință foto copiilor.

Îmbujorați și cu entuziasmul creat de așteptarea lui Moș Crăciun, copiii iubesc să fie în centrul atenției. Vor iubi cu siguranță și ideea unei ședințe foto profi. Poza clasică, lângă brad, nu mai este suficientă. Un decor precum cel pregătit de Imagini Vii trebuie să fie cât mai bogat și să transmită acel sentiment plăcut de sărbătoare magică.

Pentru că asta e Crăciunul: o sărbătoare magică pe care o petrecem în familie, alături de cei mai iubiți oameni din viața noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente