Skip to content

Cum să îți încarci cartela pe internet

Last updated on 19 iunie 2018

cum iti incarci cartela pe internetMi-a ajuns ieri telefonul și l-am butonat mai toată ziua. Încă nu voi vorbi despre acesta deoarece aștept să îl cunosc mai bine pentru ca mai apoi să îi fac un review. Nu îmi încărcasem cartela de ceva vreme și pentru a dispune de internet și atunci când nu sunt acasă, am zis să o încarc pe internet.

Aveam aproape 8 euro pe Paypal și știam că există câteva site-uri care-ți permit să îți încarci cartela prepay. Nu știam sigur ce site să aleg însă m-am bazat pe Google și am ales primul site oferit, adică ppay.ro. Aici am plătit aproximativ 8 euro paypal pentru 6 euro pe cartelă (știu că nu sună prea corect însă de nevoie mai folosim și astfel de site-uri). Site-ul este ușor de folosit și se încarcă rapid. Ai de ales numărul de euro cu care să-ți încarci cartela – de la 5 în sus – iar mai apoi să te loghezi/înregistrezi. După acest pas tot ce ai de făcut este să alegi modul de plată precum și cum să îți încarci telefonul. Site-ul oferă două opțiuni: încărcarea unui număr de telefon sau trimiterea codului de reîncărcare pe mail.

Eu am ales să mi se încarce cartela deoarece mă grăbeam însă nu au trecut 5 minute și deja primisem creditul pe telefon.

Sincer să fiu cred că voi mai folosi Paypal ca să îmi încarc cartela din când în când deoarece ca să retrag bănuții de pe Paypal trebuie să plătesc 2 euro și nu adun sume mari pe acolo astfel încât nu-mi convine.

8 Comments

 1. 8.44? Ca asa apare pe site indiferent de retea. Si tot iesi mai ieftin.
  Oricum, la 10 euro iesi cu 3.3 ron mai mult decat ai fi dat la magazin.
  La magazin 10 euro – 60 lei
  Pe ppay 10 euro – 63.3 lei, adica 1.42 euro la 1 euro real. Adica undeva la 6.1 lei la 4.4 lei, dar in realitate se aplica la un multiplu de 10. Adica 14.29

  • M-ai pierdut :)).

 2. Inainte sa trec pe abonament foloseam lunar ppay.ro si am fost foarte multumit. Prima tranzactie a fost mai greu pana ne-am „inprietenit”. Dupa aia o fost usor.

  • Da, si eu voi mai folosi ppay.ro.

 3. Gata! Aseara am facut si eu prima reincarcare cu ppay, de care am aflat de la tine. Si-au facut treaba. In 2 minute am primit creditul direct pe telefon.

  • Stii cum e, cea mai buna metoda de a spune multumesc este butonul share! 😀

 4. Si eu am folosit si a fost totul ok. Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.