Acasă Diverse Cum alegi fotograful dintr-atâția câți există?

Cum alegi fotograful dintr-atâția câți există?

Autor

Data

CATEGORIE

Vorbeam zilele trecute despre ce e cel mai important la o nuntă. În acel articol făceam referire la o formație de muzică populară din Suceava, formație care va cânta la nunta unui prieten anul viitor. Culmea a fost că îi ascultam și chiar i-am dat mesaj zicându-i că îmi place cum cântă, iar mai apoi veni vorba că e formația care cântă la nunta lui. Atât de multe nunți sunt încât se pare că rezervările se fac de dinainte cu un an. Sau poate chiar cu mai mult timp.

Ceea ce mi se pare culmea este însă faptul că există totodată și foarte multe formații, localuri, fotografi, și totuși nu e suficient. Tot cu foarte mult timp înainte trebuie să faci programările. De asemenea tot dinainte a vorbit și cu fotograful. Iar dacă formații de muzică pentru nuntă sunt multe și nu prea, la capitolul fotografi putem spune că aceștia au apărut precum ciupercile după ploaie. Iar asta nu e numaidecât un lucru rău. Dar totuși mi se pare dificil să alegi un fotograf când sunt atât de mulți. De unde știi că e cel cu care te vei înțelege cel mai bine la nunta ta? De exemplu dacă vei căuta pe Google fotograf nunta Suceava, vei găsi o mulțime de ofertă. Pe care o alegi și cum?

femeie fotograf

De la prieteni

Eu cred că una dintre cele mai bune variante este să-ți întrebi prietenii. Oricum cu siguranță ai fost la multe nunți că deh, te duci ca să vină și ei la tine, așa că poți vorbi să vezi ce fotograf a avut, să vezi pozele, să-ți zică prețul, cât de repede au trimis pozele șamd. Mergi cumva la sigur, deși vei găsi și pe internet multe portofolii ale fotografilor care se respectă și care se promovează online pentru mai mulți clienți.

Totodată, la cât de mulți fotografi sunt acuma, dacă ești o persoană populară cu mulți prieteni, s-ar putea să ai chiar un prieten fotograf. Iar totul e mai simplu în cazul ăsta.

Chiar și online..

Nu e greșit nici să alegi un fotograf de pe internet. Sunt multe site-uri de prezentare și mulți pun frecvent poze în portofoliu așa că vei putea observa destul de ușor calitatea și profesionalismul. Un exemplu în acest sens ar putea fi acest site: www.radasanumarius.ro. Are o prezentare frumoasă dar și suficient de multe poze pentru a te convinge că e un fotograf pe care, dacă îl prinzi liber, merită să îl iei la nuntă.

Voi, ăștia însurați, cum ales fotograful?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente