Acasă Blogging Conținut, bifat

Conținut, bifat

Autor

Data

CATEGORIE

promovare blogSe pare că am atins pragul de 100 de articole scrise pe blog și pot spune că sunt foarte mândru de asta. Adică 100 de articole scrise doar de mine, nu știu ce am putut scrie în toate aceste articole și totuși acum îl scriu pe a-l 100-lea. Din punct de vedere al conținutul stau relativ bine, cel puțin asta e părerea mea.

Ajung să am în medie de 100 de cititori pe zi și vreo 300 de afișări, statistici care pe mine mă mulțumesc. Acum stau și mă gândesc că, la partea de SEO, pot spune că am bifat o cerință, și anume conținutul. Bine, se poate și mai mult și de calitate mai superioară însă o pot bifa ca pe o cerință minimă îndeplinită.

Am totuși nevoie de mai multe link-uri spre blogul meu iar din câte știu eu, o metodă foarte bună de a obține câteva linkuri e să postez articole în directoarele de pe net. Cu toate că nu știu ce efect au aceste link-uri mă tentează să îmi sacrific 40 de minute din timpul meu liber aproape inexistent, pentru a scrie un articol pentru a-mi promova blogul.

Practic m-am hotărât să lucrez mai mult la blogul meu, mai exact la partea de promovare. Mă gândesc de asemenea și la postarea de guest posturi pe blogurile care acceptă astfel de articole deoarece reprezintă un link în plus, care poate fi – sau nu- de mare ajutor.

De asemenea plănuiesc să mă ocup mai mult de pagina blogului iar cu această ocazie voi începe, dacă pot zice așa, și studierea domeniului care prea mă interesează – social media.

În mare parte sunt destul de informat în legătură cu promovarea unui blog însă nu știu dacă acele metode pe care le-am citit eu mai funcționează. Astfel în următoarea perioadă plănuiesc să scriu câteva guest posturi pe alte bloguri precum și niște articole pe directoare. Totuși am câteva întrebări la care sper să primesc răspuns de la cititori:

  1. Odată la cât timp ar trebui să scriu un articol pe un director de articole sau un guest post?
  2. Ce metode de promovare a blogului îmi recomandați ?
  3. Unde nu ar trebui să ajungă link-ul către blogul meu ?
  4. Cum să îmi optimizez mai bine blogul ?

De asemenea dacă ești blogger și ai scris despre asta, tare te rog să lași un comentariu cu câteva link-uri deoarece le voi savura cu mare plăcere.

3 COMENTARII

  1. Renunta la inscrierea in directoare … cam asta spun cei mai priceputi la SEO.

    Cu un GuestPost te pot ajuta – poti alege blog cu PR3 sau PR2 – articolul trebuie sa fie intre 300 si 400 de cuvinte (scris cu diacritice) + o imagine (daca nu e a ta cu specificarea sursei) si doua linkuri – unul DoFollow si unul noFallow … articolul trebuie sa se incadreze in tematica blogului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente