Acasă Diverse Ce lucruri ar trebui să iei în considerare dacă îți construiești o...

Ce lucruri ar trebui să iei în considerare dacă îți construiești o casă

Autor

Data

CATEGORIE

Tot mai multe familii aleg să locuiască într-o zonă rezidențială, la casă, mai degrabă decât într-un apartament. Lucrurile sunt simple în cazul în care își aleg o casă gata construită, nu mai trebuie să-și bată prea mult capul. Treburile se complică atunci când decid să o construiască de la 0.

Am încercat să pune cap la cap lucrurile și să ofer câteva sfaturi pentru familiile care vor să-și creeze o căsuță pe placul lor!

Apelează la persoane calificate

Cel mai bine e să nu te zgârcești la partea asta, și să apelezi la persoane care știu cu adevărat ce fac. Un arhitect ar fi cea mai bună soluție în cazul în care îți dorești o casă mai specială, ca să impresionezi vecinii, iar în ceea ce privește personalul pe care îl angajezi, asigură-te că alegi să colaborezi cu firme cunoscute ce au doar feedbackuri pozitive.

Temelia este cea mai importantă! Nu ai vrea să te riști tocmai la asemenea detalii.

Izolația casei

Dacă e gata construită și arată deja așa cum ți-ai dorit, ar trebui să trecem la celelalte detalii și să amintim de izolația casei. Indiferent de zona în care locuiești, izolația pereților cu materiale de bună calitate va spori confortul locuitorilor, va reduce costurile de încalzire și va crește valoarea de piață a casei.

Acoperișuri, jgheaburi și burlane de calitate

Casele sunt permanent expuse la factorii de mediu, iar precipitațiile, atât vara cât și iarna pot produce pagube materiale semnificative dacă materialele folosite pentru izolația acoperișului și țiglele sunt de slabă calitate. Așadar, acestea trebuie să facă față oricărui tip de vreme.

Planificarea spațiului din casă pe termen lung

Atunci când îți construiești o casă și planifici să locuiești mult timp în ea, spațiul este unul dintre principalele lucruri la care ar trebui să te gândești. Poate planifici să îți mărești familia, să aduci părinții să locuiască împreună cu tine, să primești oaspeți în mod frecvent, niciodată nu se știe când ai nevoie de câteva camere în plus!

Gândește-te și la garaj sau alte dependințe

Poate că nu ai mașină și nu consideri că ai nevoie de un garaj. Sau poate că ți se pare suficient să lași mașina în aer liber în curte. Dar planificarea pe termen lung a construcției unei case trebuie să ia în calcul și construcția unor spații anexă ale casei. Dacă nu ai nevoie de garaj acum, asta nu înseamnă că nu o să ai nevoie de el peste 5 ani!

Cea mai eficientă metodă de a-ți încălzi locuința

Cea mai eficientă metodă pentru a-ți încălzi locuința este să apelezi la cazane pe lemne Stropuva. Nu numai că beneficiezi de cea mai bună calitate, dar ai și tot ajutorul tehnic de care ai nevoie și toate indicațiile necesare. Poți intra pe site să-ți alegi centrala de care consideri că ai nevoie și care se potrivește cel mai bine pentru locuința ta. Poți plăti online sau în rate fără dobândă și beneficiezi și de o garanție de 5 ani.

Dacă toate acestea sunt rezolvate, atunci e cazul să te muți în noua casă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente