Skip to content

Cine sunt prietenii ?

O mare dilemă a vieții mele. Niciodată nu știu cine îmi sunt prietenii, sau cel puțin dacă am așa ceva. Am amici, mulți, cu care ies, vorbesc, râd și multe altele însă de multe ori aceștia mă dezamăgesc. De multe ori numesc prieteni persoanele care pe parcurs ajung să mă rănească.

Dacă stau să mă gândesc.. nu știu sigur ce este un prieten. Știu doar că aș vrea prieteni care să fie lângă mine, atât la propriu cât și la figurat.

Am defecte! Cine nu are? Am defecte și chiar îmi plac. De multe ori spun glume proaste, poate chiar mă pricep foarte bine la asta. Ăsta e unul din defectele mele și sincer să fiu, îmi place! Nu consider că e nevoie să schimb acest obicei doar pentru că anumite persoane nu îl agreează.

Aș vrea să fiu acceptat așa cum sunt eu. Să existe acei prieteni care să nu țină cont doar de defecte ci și de calitățile care se pare că sunt uitate în aceste momente.

Toate faptele bune sunt uitate într-o clipită doar pentru un anumit defect. Merită ? Merită acești oameni atenție ? Merită să le mai fii prieten persoanelor care nu te apreciază așa cum crezi tu că meriți ?

 

2 Comments

  1. Lorii :3 Lorii :3

    ”Un adevărat prieten este o capodoperă a naturii.” (Ralph Waldo Emerson)

    • Frumos citat. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.