Skip to content

Cea mai bună idee de cadou pentru un iubitor de cafea

Cred că, de când am blogul ăsta, nu de puține ori am vorbit despre cafea. M-am trezit de vreo 2 ori să anunț că mă las de cafea, dar n-am rezistat prea mult. De fapt, nu am prea vrut să renunț. Oricum, cert e faptul că sunt un iubitor al cafelei și sunt zile când ajung chiar și la 3 cafele băute. De aceea am decis să mai fac un mic articol despre una din pasiunile mele: cafeaua.

Iar pentru că urmează o perioadă a cadourilor, atunci cred că ar fi util pentru multe persoane să vorbesc chiar despre cadouri. Știu că multe persoane caută idei de cadouri în perioada aceasta, iar de cele mai multe ori cadourile le alegem în funcție de pasiunile celui care ar trebui să primească respectivul cadou. De aceea în acest articol vă voi sugera două idei de cadou pentru un iubitor de cafea, așa ca mine. Îmi puteți face și mie un astfel de cadou, nu mă supăr. :))

Ce poate fi mai frumos pentru un iubitor de cafea decât să cauți unul dintre cele mai bune espressoare de cafea cu care mai apoi să-și poată face singur cele mai delicioase cafele, în fiecare dimineață. Desigur, dacă vrei un model performant, va trebui să scoți ceva bani din buzunar. Totuși, sunt sigur că sunt persoane care merită un astfel de efort. Mai sunt și modele ceva mai ieftine, dar desigur performanțele nu vor fi aceleași. Trebuie să ne gândim și la ideea că gestul este cel mai important.

Iar dacă bugetul nu este unul prea mare, există și alte variante accesibile. De exemplu poți căuta o listă de cafetiere ieftine și cu siguranță vei găsi ceva potrivit. De exemplu eu folosesc o cafetieră de vreo 50 de lei și o am cam de 2-3 ani, iar cafeaua pe care o face e chiar bună. Astfel, în cazul cafetierelor găsești cu siguranță ceva bun cu un buget mult mai redus. Trebuie doar să cauți sau chiar să aștepți reducerile.

Astfel, ca și concluzie pot spune faptul că nu ai cum să dai greș aceste două idei de cadouri, atunci când vrei să faci un cadou bun pentru un iubitor de cafea. Sper să vă ajute. 😀

cafea

2 Comments

  1. Eu nu mai prea suport cafeaua, dar am un aparat Bosch cu capsule de Tassimo si face niste ciocolate si ceaiuri excelente 😀

    • Dar e si mai scump sa faci cafea cu capsule.. din cate stiu eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.