Acasă Diverse Ce se întâmplă cu laptopul după ani de scris

Ce se întâmplă cu laptopul după ani de scris

Autor

Data

CATEGORIE

De cele mai multe ori, atunci când scriu câte ceva pe o tastatură laptop iar în jur sunt și alte persoane, reușesc să atrag atenția pentru că scriu destul de repede. Doar că și acest scris rapid are anumite consecințe după câțiva ani de zile.

Am laptopul acesta de aproximativ 2 ani și jumătate, iar de atunci am tot scris articole de ordinul miilor sau poate chiar mai mult. Cine le mai știe. Recunosc că, pe lângă bateria care nu mai are o autonomie prea mare, laptopul nu m-a prea supărat cu nimic, ba chiar a mers destul de bine la vârsta și specificațiile sale. Totuși, de o vreme am decis să-mi iau o tastatură separată, cu USB.

Chiar dacă poate că nu e foarte-foarte comod să scrii la laptop de pe o altă tastatură, m-am obișnuit ușor, iar marele avantaj este acela că toate butoanele se apasă cum trebuie, iar la o viteză mare de scris, acesta este un lucru obligatoriu.

Tastatura laptopului e obosită, și o cam înțeleg de ce, iar uneori butoanele nu se prea apasă așa cum ar trebui, și e foarte nasol să revii pentru a apăsa o literă care nu a apărut din vina tastaturii, mai ales atunci când ai toate ideile notate în cap și multe articole de scris.

Bine, am luat o tastatură destul de ieftină, de vreo 10-12 lei de pe PCGarage (de unde am zis că nu mai cumpăr nimic, dar sunt cam singurii cu transport gratuit, iar la o chestie de 10 lei nu prea îți convine să dai 24 de lei pe transport), ceea ce nu o face perfectă. De fapt, dacă tastatura laptopului are butoane care nu se apasă ok din prima, aceasta are intenția de a rezolva problema, iar unele litere se apasă prea mult, deci apar de două ori câte o dată. Mă rog, se întâmplă mai rar, deci problema e mai puțin supărătoare.

Desigur, o altă variantă ar fi să schimb tastatura laptopului, doar că nu e un procedeu chiar simplu, iar eu sunt cam stângaci la astfel de treburi. Ar trebui deci să apelez la un service, însă cum m-am obișnuit cu tastatura asta externă, deocamdată mi-e ok așa.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente