Acasă Despre oameni Ce mai cumpără părinții de Moș Crăciun?

Ce mai cumpără părinții de Moș Crăciun?

Autor

Data

CATEGORIE

Văzusem acuma o săptămână parcă o postare legată de noile obiceiuri pe care Moșu` le are, indiferent că e Nicolae sau Crăciun. Mai exact, era vorba despre cadourile pe care aceștia le aduc mai nou, iar timpul și tehnologia parcă i-a schimbat și pe ăștia dom`le.

Adevărul e că vremurile s-au cam schimbat, la fel și obiceiurile. Nu prea mai e la modă acum să-i oferi copilului dulciuri și ceva hăinuțe de Crăciun, deoarece acum astea oricum le primesc în fiecare zi. Nu ar fi ceva nou. Acum se oferă telefoane inteligente, tablete, laptopuri mai performante șamd. Noroc de noi, ăștia mai bătrâni, că altfel nu s-ar mai vinde portocalele. :))

Și până acum aveam tendința să zic că e nașpa tot ce se întâmplă, dar de fapt totul e firesc. Observ chiar că obiceiurile de iarnă, mai ales cele de Anul Nou, mor de la un an la altul. În același timp, e din ce în ce mai mișto să te maschezi de Halloween. De fapt, e același lucru, însă cu un alt nume și care se bucură de mai mult succes printre tineri. E firesc.

Eu însă voi trăi cumva cu câțiva ani în trecut. Pe atunci când te bucurai dacă găseai sub brad câteva dulciuri, pijamale noi sau o pereche de ciorapi. Pare un Moș sărac, știu, dar cu siguranță exista acea magie de sărbători pe care nu prea o mai pot observa astăzi. Iar asta deoarece lucrurile sunt pe repede înainte. E mult mai simplu să cumperi totul din supermarket, iar apoi masa să fie cu de toate.

Și nu cred că sunt mulți părinți care citesc acest blog, însă dacă sunt vreo 2-3, le recomand cu căldură să nu renunțe să ofere drept cadouri de Crăciun dulciuri, fructe, haine de fete, jucării și alte lucruri de acest gen. Astfel vor învăța să aprecieze mai mult lucrurile mai scumpe, dar și să se bucure mai tare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente