Acasă Blogging Ce informații mai culegeți de pe internet?

Ce informații mai culegeți de pe internet?

Autor

Data

CATEGORIE

De o lună de când am mașina, am folosit internetul pentru a culege informații mai mult decât oricând. Ba o zgârietură pe care aș vrea să o scot, ba o folie care nu știu cât costă, ba un zgomot care nu îmi place șamd. În astfel de situații descoperi că pe internet găsești destul de multă informație utilă, iar asta-i fain.

Adică în ultima perioadă vedem tot mai multe site-uri de consum. De fapt, sunt două categorii. Vorbim despre site-urile care publică știri cu titluri wow, dar conținutul nu este deloc wow. Presă din ce mai slabă din punct de vedere calitativ, adică. Apoi, a doua categorie este reprezentată de acele site-uri care publică articole siropoase, doar pentru că prind bine în Social Media. Un fel de Tony Poptamaș pe bloguri, dacă putem spune așa.

Revin însă la site-urile utile. Și revin cumva și la ideea din primul paragraf. Ei bine, de când cu mașina am reînceput să stau pe forumuri. Anume este vorba despre VWForum.Ro, care pare a fi cea mai mare comunitate a deținătorilor de VW de la noi. Ei bine acolo găsești o mulțime de lucruri care te interesează, mai ales că sunt oameni care au întrebat cândva același lucru pe care vrei să îl afli tu acum. De asemenea, sunt și oameni care au aceeași mașină, deci e locul perfect unde poți întreba câte ceva.

cumparaturi online

La fel de mult îmi plac și blogurile care oferă diferite ghiduri. De exemplu în ultimul timp apar multe bloguri cu ghiduri despre cum se aleg diferite electrocasnice. Un exemplu este electroclub.ro, un site pe care veți găsi de la ghiduri despre cum se alege cea mai buna combina frigorifica, până la diferite liste cu produse și recomandări, toate acestea mi se par foarte utile pentru cititori. Iar faptul că apar multe bloguri din această nișă, mă face să cred că există și persoane interesate.

Oricum, cam atât am avut de discutat despre informațiile utile de pe internet. Nu trebuie să ignorăm nici videoclipurile utile, însă mie parcă mi-e mai comod să parcurg un articol, decât un videoclip. Totuși, voi de unde vă mai luați informațiile utile?

4 COMENTARII

  1. Internetul are conținut foarte mult, mai mult sau mai puțin de calitate, cert este că orice om vrea să învețe ceva nou, chiar și fără să vrea învață. Eu mă inspir în multe chestii de pe internet, ideile inovatoare sunt foate rare, așa că prefer să încerc să învăț cât mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente