Ce e cel mai important pentru voi la o nuntă?

Oficial a cam început sezonul nunților, iar weekendurile sunt pline de claxoane, baloane, parcări forțate și distracție. Pentru unii un deranj (vecinii restaurantelor) iar pentru alții o bucurie. Unii fug de invitații, iar când mai primesc câte una parcă le intră mortul în casă, iar alții le bifează pe toate. Oameni și oameni. Fiecare cu opțiunile sale, însă e clar că acest sezon este benefic pentru toată lumea, de la miri care numără banii după nuntă, la patronii de restaurante, formații de muzică sau chiar pentru fotografi. Toată lumea are ceva de câștigat, până și cel care umblă la ciorap, până la urmă are parte de o distracție.

Cârcotaș sau nu, e clar că nu fiecare nuntă e una reușită și, cel puțin pe meleagurile Moldovei, nu de puține de ori se aud vorbe după nuntă. Ori de bine, ori de rău, ori de amândouă. Nu că ar trebui să ținem cont prea mult de vorbele altora, doar că uneori și acest feedback este important, mai ales că putem avea grijă să fie totul bine.

Personal, pentru mine cel mai important e ca la o nuntă să fie muzica bună. Dacă muzica e bună, atunci e clar că nu vei avea timp să guști nici sarmalele ca să vezi că-s bine făcute sau nu. Acuma nu știu dacă greșesc, dar cel puțin tot prin părțile astea pe unde umblu eu, populara e muzica de bază la petreceri de genul. Și nu că aș fi eu mare dansator, dar dacă beau 2-3 pahare de vin bun și mai văd că există cel puțin încă unu care nu le prea are cu dansul, nu mă opresc până dimineață, cu tot cu ale mele 100 de kg. Un exemplu de formație de nuntă care mie îmi place ar fi formatia-unic-suceava.ro. Am pus și site-ul ca să ajungeți direct unde trebuie.

formatii nunta suceava

Desigur că e bine ca la o nuntă să mai alternezi genurile. Că după 30 de minute de sârbe, sau chiar o oră, după cum numai la aceste formații nuntă Suceava auzim, clar nu mai poate nimeni de picioare. Mai un vals, mai una de sarmale, să fie totul cum trebuie.

Ar mai trebui bineînțeles să fie și mâncarea bună, dar mai ales băutura. Cel puțin eu, deși cântarul mă contrazice, cu mâncarea nu mă prea întâlnesc. Doar la melodiile care mă depășesc, nu că ar fi una pe care s-o stăpânesc eu foarte bine. :))

Decorul, aranjamentele și alte lucruri de acest gen sunt doar detalii când muzica e bună. Părerea mea!

3 comentarii


  1. Pentru mine cel mai important a fost capitolul muzica. Am avut select music band (vreo 7 interpreți diferiți) care au fost wow. Apoi, în calitate de invitat mă uit mereu la vin. Cu mâncarea sunt reținut, dar sper sa aibă vin bun

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.