Skip to content

Ce bloggeri citesc, regulat

Încă dinainte de a-mi face blog am citit câteva sfaturi oferite de bloggeri destul de cunoscuți în blogosfera noastră și pot spune că am ținut cont de câteva din ele și le-am pus în aplicare. Astfel am înțeles că pentru a fi citit de bloggeri trebuie să citesc și eu la rândul meu alți bloggeri.

Mi-am găsit greu bloggerii care să scrie ceva care să mă intereseze și să mă ajute în același timp însă am reușit să îmi fac o listă a blogurilor care oferă articole pe gustul meu. Totuși țin să precizez că lista nu e una finală ci chiar sunt în căutare de noi bloguri la care să mă abonez.

Trebuie să încep cu blogosfera botoșăneană pe care o citesc atât că îmi plac articolele cât și din respect și prietenie pentru prietenii mei bloggeri.

Blogurile din afara Botoșaniului sunt în general despre internet și blogging, pentru că în principal asta mă interesează. Citesc de asemenea articole legate de social media și despre www, în general.

Unul dintre bloggerii care mi-au atras atenția cu articolele sale este Marius Sescu la care sunt și abonat prin e-mail. Am început cu acestea deoarece sincer să fiu, de când l-am descoperit îi citesc fiecare articol spre deosebire de următorii bloggeri a căror articole le mai răsfoiesc. De asemenea prin acest articol țin și să îi mulțumesc deoarece, involuntar, m-a ajutat destul de mult cu toate că nu i-am cerut ajutorul până acum.

Manafu este un alt blogger care scrie pe placul meu. L-am descoperit pe acesta datorita articolelor legate de social media si, citind si alte articole de-ale sale am decis să mă abonez și blogului său.

La rândul meu mă aflu și printre persoanele care-l citesc pe Chinezu însă trebuie să recunosc că nu o fac destul de des ci îi citesc doar articolele legate de blogging.

Fiind un tânăr apropiat de vârstă mie, Lucian se află și el pe lista bloggerilor pe care îi citesc. Fiind probabil de vârstă asemănătoare, îmi este foarte ușor să îi ciesc articolele astfel încât îi vizitez destul de des blogul.

Mai sunt abonat și la Refresh.Ro care îmi oferă articole foarte bune pe care le citesc cu mare drag.

Sunt însă în căutare de bloggeri care scriu despre blogging, social media și în general tot ce ține de internet.

Sursă imagine: ayudawp.com

7 Comments

  1. Nu știu de ce am o vagă impresie, dar la mine intri mai des decât la Chinezu 🙂

    • Aici ai dreptate. Am uitat să te menționez.

  2. Stoian Ciprian Stoian Ciprian

    Fain articol, felicitari! 😀

    • Mulțumesc. Trebuie să fiu sincer și să spun că e doar o parte din lista bloggerilor pe care îi citesc, bloggerii despre care aveam ceva de zis. Cel mai probabil voi veni și cu completări.

  3. Multumesc pentru recomandare, am citit articolul inca de cand a fost publicat, dar am zis sa fiu putin mai inactiv in online cateva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.