Ce accesorii ar trebui să aibă un cărucior pentru copii bun

Am încercat în ultima vreme să mai postez din când în când căte ceva util aici pe blog, să reîmprospătez puțin trafic. Iar articolul acesta are același rol: de a aduce oameni pe blog.

M-am documentat ceva timp, am cules informații de peste tot și am decis să vin cu un articol pentru părinți. Mai exact, vreau să discut despre accesoriile foarte importante pentru un carucior copii care fac totodată viața de părinte mai ușoară.

Astfel, dacă ești în căutarea unui cărucior care să nu te dezamăgească, probabil că ar trebui să citești și articolul ăsta.

Iată deci care sunt accesoriile și dotările de care un cărucior bun are nevoie:

Suport pentru biberon

Așa cum este suportul pentru pahare din mașină, la fel de util este și suportul pentru biberon. Este foarte practic în primul rând, deoarece ai mereu biberonul la îndemână atunci când celui mic i se face foame.

Totuși, să nu te gândești că e o idee bună să-ți ții ceaiul sau cafeaua acolo, mai ales dacă sunt foarte fierbinți. Oricând s-ar putea întâmpla un accident nu foarte plăcut.

De asemenea, suportul pentru biberon este foarte practic și prin prisma faptului că biberonul va sta în poziția verticală, iar astfel se evită situațiile în care laptele s-ar putea vărsa.

Coș pentru cumpărători sau pentru alte lucruri

Majoritatea cărucioarelor au un astfel de compartiment. Cel puțin așa am văzut pe zizi.ro, magazin online de unde poți cumpăra o mulțime de lucruri, printre care și un scaun masa bebe și multe altele.

Totuși, nu ar trebui să mergi pe ideea că toate cărucioarele au coș pentru cumpărături și să nu verifici, deoarece te poți trezi fără.

Acest coș este foarte util deoarece poți depozita diferite lucruri, precum jucării sau lucruri de-ale tale. Cu cât căruciorul este mai spațios, cu atât vei putea lua cu tine mai multe lucruri utile. Iar astfel căruciorul îți va fi de mare ajutor.

Centură de siguranță

Siguranța copilului reprezintă detaliul care ar trebui să te preocupe cel mai mult. De aceea căruciorului nu ar trebui să-i lipsească centurile de siguranță. Iar recomandarea cea mai bună pe care ți-o pot oferi este să alegi o centură de siguranță în 5 puncte.

Mai mult decât atât, ar trebui să îți ofere posibilitatea de a o regla, astfel încât să poți folosi căruciorul chiar și după ce copilul mai crește.

Mai există și cărucioare cu centură de siguranță în 3 puncte, însă nivelul de siguranță nu este la fel de înalt ca în cazul centurilor în 5 puncte.

Copertină

Un cărucior trebuie să fie dotat numaidecât cu copertină, aceasta fiind de mare ajutor atât atunci când soarele este foarte puternic, precum și atunci când vremea e ploioasa. Totodată, copertina trebuie să fie reglabilă, astfel încât să o poți trage mai mult sau puțin, în funcție și de condițiile meteo.

Tot la acest capitol ar trebui menționată și săculeț pentru picioare, care îi protejează piciorușele celui mic de frig sau ploaie.

Acestea sunt așadar câteva dintre cele mai importante accesorii pentru pentru un cărucior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.