Acasă Diverse Câteva produse naturiste pe care mi-ar plăcea să le încerc

Câteva produse naturiste pe care mi-ar plăcea să le încerc

Autor

Data

CATEGORIE

Probabil luna ianuarie e luna în care ne mințim singuri cel mai mult. Cu toții ne promitem că o să facem tot felul de lucruri în noul an, mai ales după ce ieșim din mahmureala de la revelion, așa că în noul an nimeni nu mai bea, toți slăbim și toți mâncăm sănătos. Tocmai de asta am scris articolul ăsta acuma, și nu în ianuarie cum ar fi trebuit poate, că mă gândesc că am mai multe șanse să îl respect dacă îl public acuma, când nu sunt mahmur. Cred.

Am oarecare curiozitate față de produsele naturiste, așa că pentru acest articol am intrat pe Plantum.Ro, m-am uitat să văd ce este pe acolo și am ales câteva produse care mi-au atras atenția. Iar pe acestea le prezint chiar mai jos.

Miere de Manuka

Chiar dacă ar trebui poate să încep mai întâi cu clasica miere de albine, care e mai ieftină și mai ușor de găsit, unul dintre produsele naturiste interesante de pe Plantum este această miere de manuka, care provine din Noua Zeelandă. Printre beneficiile mierii de Manuka se află proprietățile sale antibacteriene precum și antivirale. Astfel încât mai ales în perioada asta rece, mierea de Manuka se poate dovedi a fi un produs excelent, fiind considerată chiar cel mai puternic antibiotic natural.

miere de manuka

CAFEA INSTANT CU GANODERMA 15DZ

Deși am zis de multe ori că mă las de cafea și tot la fel de multe ori m-am și lăsat în perioade scurte, cumva mereu am revenit la ea. Și totuși, dacă aș găsi o variantă mai sănătoasă dar și care să aibă același gust bun, poate că aș face un sacrificu. De exemplu cafeaua instant cu gandoderma 15DZ mi-a atras atenția. Cel puțin, conform descrierii, aceasta are mai multe beneficii, printre care efectele antiiinflamatoare, antialergice, antivirale plus multe multe altele. Pare deci un produs sănătos, dar o fi oare la fel de gustos precum e cafeaua clasică?

CAFEA INSTANT CU GANODERMA 15DZ

GINGER BEER (BERE GHIMBIR) 375ML

Și pentru că sunt totuși un băutor de bere care se respectă – uneori – nu puteam să ratez această bere din ghimbir. Nu am consumat niciodată însă sunt curios ce gust are, deși sticla putea totuși să fie mai simpatică. Cu toate astea, interiorul contează, nu?

GINGER BEER (BERE GHIMBIR) 375ML

Produse interesante ar mai fi multe, mai ales suplimentele alimentare de care cred că am nevoie, însă am ales să mă rezum doar la 3 din numărul mare de produse de pe Plantum.Ro. Voi ce ați încerca?

Articolul precedentCât de bine dormi tu noaptea?
Articolul următor2018. La treabă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente