Skip to content

Cât de scump o fi să mobilezi o cameră?

Deși văd în ultima vreme mai multe persoane care tocmai s-au mutat și își mobilează noua casă, recunosc că eu nu îi pot înțelege în legătură cu un subiect: cât de scump o fi să mobilezi o cameră? Desigur, sunt conștient că dacă optezi pentru calitate premium, ești nevoit să scoți mai mulți bani din buzunar, însă dacă te gândești puțin la portofel, cred că poți ieși ceva mai ieftin.

Contează foarte mult stilul pe care vrei să îl abordezi în camerele respective. Dacă vrei să fii modern și cauți să optezi pentru cele mai în vogă obiecte de mobilier, atunci cu siguranță e mai dificil. Sigur nu vei găsi prea multe scaune de bar ieftine, deși aici putem deschide un alt subiect de discuție: ce înseamnă ieftin?

mobilier

De exemplu, dacă vei da click pe link-ul de mai sus, vei vedea că cel mai ieftin scaun de bar costă aproximativ 160 de lei, ceea ce nu e chiar puțin, mai ales dacă ai de cumpărat 4-5 scaune sau chiar mai mult. Adică se adună. Însă, așa cum ziceam și mai sus, dacă ai un buget mare, atunci ți se poate părea un preț accesibil. Mie nu mi se pare chiar atât de accesibil.

Eu sunt genul de om care preferă simplitatea. Așa că pentru bucătărie aș prefera mai degrabă o masă simplu, câteva scaune simple și poate un colțar care să asigure mai multe locuri. În rest, nu m-aș complica foarte mult deoarece de obicei ce e mult, strică.

Desigur, dacă te vezi nevoit să mobilezi toată casa odată, atunci e cu siguranță mult mai dificil. Iar asta pentru că sunt costuri mari și orice șurub costă, deci la un moment dat, când tragi linie, vei vedea că se adună mulți bani.

Și dacă tot veni vorba de scaune, am intrat tot pe site-ul menționat mai sus, pentru a vedea și alte prețuri. Iar la scaunele pentru bucătărie, de exemplu, prețul este cu vreo 30 de lei mai mic. Astfel, dacă renunți la cele de bar în favoarea celor pentru bucătărie, vei face mici economii.

Oricum, făcând comparație cu alte magazine online de profil, am văzut că pe importatorscaune.ro, cel menționat chiar și mai sus, prețurile sunt într-adevăr destul de bune. Adică am văzut suficient de multe alte magazine online unde prețurile erau ceva mai piperate spre deosebire de acesta, așa că în acest caz cred că merită în considerare, mai ales de către cei care își mobilează acum casa așa că au nevoie desigur și de scaune.

Acum și prețul depinde foarte mult de calitatea materialelor, iar cu cât materialul este mai bun – pe lângă faptul că va arăta mai bine – cu atât durata de viață va fi mai mare. Și cred că fiecare ar vrea să-și cumpere mobilier care să țină toată viața, deoarece dacă tot au o cheltuială ceva mai mare cândva, nu vor mai vrea să aibă astfel de cheltuieli în timp. Deși, nu de puține ori se întâmplă să vrei o schimbare, să oferi un aer nou unei camere, iar schimbarea ține desigur tot de mobilier de cele mai multe ori.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.