Acasă Diverse Când și de ce ar trebui să-ți cumperi o stație de călcat?

Când și de ce ar trebui să-ți cumperi o stație de călcat?

Autor

Data

CATEGORIE

Ar trebui să încep probabil cu o menționare: nu-mi prea place să mă port la dungă. De fapt, e nevoie de un eveniment destul de important ca să mă poți vedea îmbrăcat la cămașă și costum. Îmi place să port cămăși, nu zic nu, însă cu un stil ceva mai liber. Îmi plac chiar mai mult cămășile necălcate decât cele călcate, mai ales atunci când am libertatea să le pot purta fără griji. Totuși, nu pot să neg importanța celor din urmă.

Recunosc că-mi place cum îmi stă la costum. Totuși, nu poți purta costumul chiar oricând, cu orice ocazie. Există o regulă nescrisă, însă care trebuie importantă. Și, sincer să fiu, dacă s-ar purta costumul chiar mereu, cred că și-ar pierde din farmec. De aceea e ok așa cum e acum. Bine, nu mă refer la stilurile de azi, când mai ales tinerii se îmbracă din ce în ce mai feminin. Acuz, judec și nu voi accepta niciodată aceste stiluri. Pentru că pot.

Revin însă asupra ideii din primul paragraf: nu prea îmi plac cămășile călcate. Prin urmare, recunosc că nu știu să calc, cu toate că nu pare foarte-foarte greu, din ceea ce am văzut eu. De asemenea, reiau și ideea dintr-un articol anterior, în care vorbeam despre evoluția tehnologiei care se întreaptă către o direcție benefică pentru noi. Mai exact, tehnologia reușește să ne facă viața mai ușoară.

Acest lucru este valabil desigur și partea de călcat rufe. Asta am descoperit desigur scriind pe blogul meu despre electrocasnice și alte aparate de acest gen. Mi se pare cumva frustrant faptul că atunci când vine vorba de călcat rufe, majoritatea oamenilor se gândesc imediat la fierul de călcat. Este desigur cel mai popular aparat cu care poți călca rufe, însă nu există singurul.

Mă refer acum la o stație de călcat de exemplu care, deși este cu siguranță un aparat mult mai voluminos și cu un aspect ceva mai profi, pare și mai ușor de folosit. De asemenea, unul dintre cele mai mari avantaje ale stației de călcate este faptul că poți călca mai multe rufe în același timp, folosindu-te de aer, activitatea devenind deci cu mult mai ușoară.

Totuși, mă gândesc că nu e rentabil să-mi iau eu o stație de călcat rufe, atâta timp cât am nevoie de rufe călcat doar de câteva ori pe an. Atunci însă când ai o familie ceva mai mare, mai multe rufe de călcat, cred că o astfel de stație poate fi foarte utilă. Acum rămâne însă la alegerea noastră dacă ne dorim un aparat mai mic și mai ieftin, ce necesită mai mult timp și nervi, sau un aparat ceva mai scump dar mai bun.

calcat rufe

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente