Skip to content

Asculta versurile

De ce unele persoane nu apreciaza o melodie doar pt ca instrumentala suna urat?

Poate gresesc, dar cred ca versurile fac totul la o melodie, versurile reprezinta mesajul pe care cel care le-a scris doreste sa-l transmita ascultatorilor.

Intai sunt versurile sau instrumentala ?

Nu ma pricep la muzica, cel putin nu teoretic, si daca poate unul dintre voi se pricepe la asa ceva sunt curios: intai sunt scrise versurile apoi se stabileste instrumentala sau invers?

Versurile trebuie sa contina un mesaj, o poveste…

Bineinteles ca versurile trebuie sa aiba cel putin o logica. Mi se par inutile melodiile in care tot ce se aude este un „boom boom boom” pe fundal si 3 cuvinte in toata melodia. Astazi sunt din ce in ce mai multe melodii in care versurile sunt scrise doar sa fie, mi se pare revoltator faptul ca un cantaret anume scoate trei piese pe saptamana, piese in care nu auzi decat 3 propozitii si refrenul. Mi se pare jignitor spre diferenta de alti cantareti de renume care scot o piesa o data pe luna sau chiar mai mult.

Dupa premisa „Ce e scump e de calitate” (bineinteles ca in acest caz exista si exceptii) putem spune ca o piesa la care se munceste si se investeste timp este o piesa reusita si de bun gust.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.