Acasă Diverse Alte idei de cadou. De data aceasta pentru ELE

Alte idei de cadou. De data aceasta pentru ELE

Autor

Data

CATEGORIE

După ce am făcut un articol anterior în care ofeream câteva idei de cadouri pentru iubitorii de cafea, am decis acum să vin cu un nou articol, tot despre cadouri, că doar asta e perioada. Astfel, scopul meu e să ofer o mână de ajutor celor care caută idei de cadouri, mai ales că știu din proprie experiență faptul că sunt o mulțime de persoane în ipostaza asta.

Iar dacă în articolul anterior vorbeam despre cadouri pentru iubitori de cafea, acum voi vorbi despre cadouri pentru ele, adică pentru femei. Știu cât de greu e să ghicești gusturile unei femei sau să o surprinzi, însă cred că nimic nu e imposibil. Sunt câteva variante cu care nu poți da greș.

De exemplu, dacă este vorba despre o fată care citește, atunci nu îi poți cumpăra altceva mai bun decât cărțile. Cu siguranță vrea cât mai multe cărți, iar cu un pachet de 5-10 cărți nu vei da greș. Iar prețul cărților este accesibil, sunt reduceri deseori. Important este să afli ceea ce îi place să citească, iar asta vei afla analizându-i contul de Goodreads – dacă are – ori pur și simplu văzând ce cărți are în bibliotecă. De asemenea, am văzut că există chiar și genți pentru iubitori de carte, sau diferite semne de carte personalizate. Pe scurt, o mulțime de posibilități.

De asemenea, cred că nu poți da greș nici atunci când cumperi parfumuri pentru doamne. Desigur, poate că parfumurile sunt ceva mai scumpe decât o carte, însă atunci când faci un cadou din suflet, cred că poți renunța la 100-200 de lei. Cred însă că e destul de dificil să alegi un parfum potrivit, asta numai dacă nu știi cumva ce parfum își dorește, situație când alegerea e mai simplă. Totuși, dacă iei un parfum nou, pe care nu l-a mai folosit, atunci ar trebui să te informezi puțin.

Iar cea mai bună informare o poți găsi în special pe site-urile de recenzii. Un exemplu în acest sens este siteul parfumero.ro care am observat că are multe recenzii postate. Desigur, păreri vei mai găsi și pe alte forumuri dar și direct pe pagina magazinului de unde vrei să cumperi un anumit parfum. Cele de pe bloguri cred însă că sunt ceva mai complexe, deci merită mai multă atenție. 

Florile, ciocolata și plușurile sunt deja tradiționale și cred că vor funcționa mereu. Totuși, e mai greu să surprinzi cu astfel de cadouri, numai dacă nu alegi niște flori ceva mai speciale, un buchet foarte-foarte mare sau foarte-foarte multă ciocolată.

Și cam atât cu sugestiile, dar puteți oferi și voi. 😀

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente