Skip to content

8 idei pentru o petrecere de neuitat

Petrecerea copilului nostru poate fi cea mai frumoasă amintire pe care i-o creăm, însă pentru noi poate fi un stres cu adevărat mare. Organizarea uni eveniment implică mereu bătăi de cap, dacă mai vorbim și despre o petrecere pentru copii, care sunt cei mai sinceri critici, atunci trebuie să fie impecabilă!

Așadar, am adunat aici câteva idei care să te scoată din impas, pentru a organiza câteva petreceri de neuitat!

 1. Un măr pe zi ține doctorul la distanță!

Cele mai celebre și sănătoase fructe: merele! Dacă ziua de naștere a copilului tău este toamna, când merele sunt gata de cules, atunci avem o idee originală pentru petrecerea ta.

Mergi cu copiii la cules de mere! Ba mai mult, aceștia își pot confecționa propriul lor săculeț și apoi pot porni împreună în aer liber pentru a se bucura de natură.

Există și livezi care oferă și activități bonus, cum ar fi vizitarea unei ferme cu animale!

 1. Eu și prietenul meu Teddy

Altă idee interesantă pentru petrecerea copilului tău, e ca cei mici să confecționeze un personaj.

Dă-le la dispoziție invitaților tot felul de materiale și lasă-i să-și dea frâu liber imaginației pentru a crea un invitat în plus la petrecere!

 1. Am spus: Foooooc!

O petrecere de copii originală e una organizată într-un loc special. Există departamente de pompieri care permit celor mici să viziteze din când în când secția.

Așadar, îi poți lua pe cei mici într-o adevărată aventură și sub supraveghere pot vizita secția de pompieri, pot să vadă echipamentele și chiar să se urce și în mașină. Însă dacă sună alarma de incendiu, petrecerea e gata!

 1. Cum se face?

Te poți interesa ce fabrici locale există în zona în care locuiești tu, și poți duce copii să viziteze și să vadă procesul de producție al… hârtiei! Sau, al înghețatei! Însă, ca să fie siguri că înghețata e făcută corespunzător, vor trebui să o guste, desigur!

 1. Magia chiar există!

În cazul în care te decizi că cel mai bine pentru copii e să stea acasă, tot trebuie să faci ceva care să le atragă atenția. Așa că, cea mai la îndemână metodă este să apelezi la un animator pentru copii, iar echipa Petreceri Magice îți pune la dispoziție orice personaj îți dorești.

 1. Bowling!

Chiar dacă cei mici nu sunt așa pricepuți la bowling, cine a spus că nu s-ar distra la o astfel de activitate? Poți chiar să-i duci într-un loc special amenajat sau să improvizezi tu unul, la tine acasă!

 1. În căutarea Elsei

Dacă ziua de naștere a copilului tău e iarna, atunci cei mici împreună cu Olaf și Anna, pot porni în căutarea prințesei Elsa. Cel mai important e să fie atenți ca nu care cumva să o supere și să-i transforme în gheață!

 1. Spune brânză!

În ultima vreme au fost foarte celebre cabinele fotografice la nunți. Ce-ai zice dacă ai improviza ceva de genul și la tine acasă? Îți trebuie doar câteva materiale din carton: pălării, mustață, buze, ochelari etc. și lasă-i pe cei mici să facă o mulțime de poze!

 

Be First to Comment

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.