5 bloggeri cu care îmi beau cafeaua dimineața

Posted by
Dai un share? Dau o bere!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Chiar dacă nu prea mai particip cu acest blog în competițiile de blogging, intru des pe BlogalInitiative să văd ce se mai întâmplă și, văzând campania cu recensământul bloggerilor care ne plac, am zis că e un subiect fain de tratat și că trebuie să dau și eu o mână de ajutor.

bloggeri si cafea

Obișnuiesc ca dimineața să îmi beau cafeaua cu laptopul în brațe și să citesc bloguri. Fac asta de aproape doi ani și parcă în fiecare zi îmi place tot mai mult. După doi ani în care am rătăcit prin blogosferă, am reușit să găsesc și eu câțiva bloggeri care să îmi placă mult și care să mă inspire, bloggeri cu care beau cafeaua virtual în fiecare dimineață. Și, pentru că îmi place cafeaua destul de mult, am 5 bloggeri cu care beau câte o cafea în fiecare zi. Iată-i:

AndreiChira.Ro

Ordinea este total aleatorie. De fapt, prima cafea o beau cu primul blogger care ajunge la masă. După care pleacă și vine altul. Până se fac 5 cafele băute și îmi crește tensiunea.

Unul din bloggerii cu care beau câte o cafea dimineața este AndreiChira.Ro. E unul dintre primii bloggeri pe care i-am descoperit la început de drum și, sincer să fiu, mi-a plăcut foarte mult stilul său de a scrie. Imediat ce l-am descoperit, i-am citit și articolele din urmă pentru a-l cunoaște mai bine. Beau cafeaua cu el pentru că atunci când scrie, scrie simplu însă reușește să spună o mulțime de lucruri folosind puține cuvinte.

Andrei Chira spune într-o propoziție la fel de multe lucruri precum ar spune un alt blogger în 5 paragrafe. Îl mai citesc și pentru că are propria afacere, iar asta mă inspiră, dar și pentru că oferă de multe ori lecții prețioase prin intermediul articolelor pe care le publică. Un alt motiv pentru care beau cafeaua cu el este acela că am găzduire de la SimpleNet și pentru că îl consider un om de succes, nu pentru că ar fi vreun miliardar, ci pentru că face ceea ce îi place mai mult.

Arielu.Ro

Ariel vine mereu cu bicicleta să își bea cafeaua. De cele mai multe ori e puțin cam ocupat cu Tribul. Probabil că de asta îmi place să beau cafeaua cu el.

E un om care are mereu câte o poveste frumoasă de zis, iar asta îmi place. Indiferent dacă vorbește despre Tribul sau despre un incident pe care l-a trăit mergând cu bicicleta, Ariel știe să spună povești. Cel puțin asta e părerea mea.

Îmi mai place să beau cafeaua cu Arielu deoarece îl consider un om ce se bucură de o creativitate și o imaginație de invidiat. De fapt, probabil că acestea îi sunt laturile care îl ajută să facă atâtea lucruri grozave precum Trei Idei sau Tribul.

CristianFlorea.Ro

Cristi este bloggerul din Kooperativa cu care am băut cele mai multe cafele. Am noroc că beau cafelele pe rând, că de altfel probabil că s-ar ciondăni cu Ariel din cauza locului de parcare pentru biciclete.

Pe blogul lui Cristi citesc foarte multe chestii utile. Cele mai multe articole ale lui sunt despre cum să faci un anumit lucru. Informații utile mai exact. Uneori nu îmi dau seama cum reușește să ofere atât de multe informații utile pe blogul său însă probabil că ăsta e secretul meseriei ce nu trebuie dezvăluit. Asta nu mă oprește însă să beau câte o cafea dimineața cu Cristi.

MariusSescu.Ro

Chiar dacă nu e un blogger pe care să îl vezi implicat în toate campaniile cu bloggeri și că nu merge la prea multe evenimente din București, locuind în Bacău, de la Marius am învățat foarte multe lucruri despre blogging și Social Media. De aceea beau cafeaua cu el.

Am foarte multe lucruri de învățat de la el iar le postează pe toate, gratuit, pe blogul său. Un blog despre promovare, online și blogging. Așa aș descrie eu blogul lui Marius în doar câteva cuvinte.

GabrielUrsan.Ro

Gabriel e bloggerul cu care beau cafeaua și mai discutăm despre diferite colaborări. Trebuie să recunosc că a contribuit decisiv în formarea mea ca blogger, el fiind cel de la care am primit tema pe care o vedeți pe blog dar și cel care m-a ajutat indirect cu diferite articole despre blogging pe care le mai recitesc din când în când.

Îl citesc și îl recomand pentru că e e unul dintre bloggerii generaliști pe a cărui blog ai ce citi. Indiferent că e vorba despre o informație utilă, un articol generalist sau câte o mică poveste despre găzduirea pe care o are (aceeași ca a mea) sau despre propriul blog, Gabi reușește să te facă să nu te rezumi doar la un articol ci să citești mai multe și chiar să lași câte un comentariu.

Ei bine, cam atât despre cafea și bloggeri pentru azi că ne crește tensiunea. Bloggeri pe care îi citesc sunt mai mulți, însă acum m-am rezumat doar la 5. Voi cu ce bloggeri vă beți cafeaua?

5 bloggeri pe care ii citesc


Dai un share? Dau o bere!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

7 comments

 1. Ma gandesc ca bei cafeau cu toti deodata, altfel 5 cafele pe zi nu cred ca iti fac bine.:))
  No, glumesc, am sa arunc si eu cate o privire pe blogul fiecaruia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.