3D deratizarea completa a hotelurilor se face mereu la timp

Cercetarile recente au demonstrat ca impartim spatiul locativ cu sute de microorganisme, dar si cu insecte sau animale care se vad. Omul este vulnerabil si oriunde ar pune pasul, culege oportunisti care se hranesc cu sangele sau sau cu resturi alimentare ramase de la el.

In iarba, in tivul lenjeriilor de pat, in saltele si prin aer exista insectele care  declanseaza pe loc atacul impotriva oamenilor. Cu acul lor fin, se hranesc cu sange si introduc microbii in organism.

Pot fi tantari, muste, plosnite sau purici, iar din gaurile din pereti pot iesi soarecii. Mi se pare de o rusine fara precedent, sa vina omul sa doarma la tine, sa plateasca scump pentru asta si sa se planga ca nu a putut dormi din cauza chitaitului lor!

Soarecii sunt asociati cu mizeria si cu microbii din multe motive. In primul rand, ei adora sa scotoceasca prin gunoaie. In gunoaie sunt multe resturi aflate deja in descompunere, iar oportunistul soarece se incarca rapid cu virusi si bacterii pe care le transporta gratuit peste tot.

Medicii recomanda ca la cateva luni sa se faca deratizari, dezinfectii si dezinsectii complete atat in locurile publice, frecventate de multa lume, dar si in locuintele particulare.

3D deratizare hoteluri completa este solutia eficienta aflata la indemana tuturor. La cererea clientului, furnizorul de servicii ofera si dovada ca spatiul respectiv este perfect curat, iar clientii se pot caza fara probleme.

De multe ori, la hotel vin parintii cu copiii in vacanta sau aflati in tranzit catre diferite destinatii. Cei mici trebuie sa fie protejati de microbi, de infectii, de soareci si de toti acesti paraziti care fac atata rau.

Toate persoanele pot avea de suferit de pe urma soarecilor care aduc microbii in spatii inchise, dar exista o categorie vulnerabila de persoane care necesita protectie sporita. Aici se incadreza copiii, batranii si femeile insarcinate.

Proprietarul unui hotel raspunde de sanatatea si de linistea tuturor celor care aleg sa ii solicite serviciile. De asemenea el trebuie sa isi protejeze si proprii salariati care lucreaza pentru el.

Cum se obtine o deratizare completa? Simplu: mai intai persoana care are nevoie face o vizita pe site si citeste informatiile. Este necesar sa stie in cat timp se rezolva problema, cu ce substante se actioneaza, unde se distrug sau se depun substantele cu care se face interventia.

La fel de important este sa se afle opiniile clientilor despre serviciile pe care le ofera firma 3 d-deratizarecompleta.ro. Iata ce spune managerul unui lant hotelier: „Toate camerele sunt ocupate in hotelurile noastre, fiindca permanent colaboram cu 3 d-deratizarecompleta.ro. Niciodata vreun client nu a vazut in camera: muste, soareci, tantari sau si mai rau plosnite. Colaborarea cu acesta firma este fructuoasa si se concretizeaza in venituri uriase.” (M.N, manager lant hotelier)

Rezervarea serviciilor se face usor existand mai multe posibilitati in acest sens. In primul rand, programarea se face telefonic, iar specialistii firmei intervin in 24 de ore in cazul unei urgente.

Daca te afli intr-o zona fara semnal si ai nevoie de ei urgent, le poti spune asta si puteti comunica prin e-mail. Exista si ultima varianta facila de contactare, cea prin intermediul formularului pus la dispozitia vizitatorilor pe site.

Ce informatii utile am aflat eu de pe site-ul lor?

1. O derartizare  sau o dezinsectie nu este eficienta, daca se face numai in casa si vecinatatile sunt neglijate. De pilda intr-o gospodarie mare, cu magazii si hambare, soarecii vor veni mereu din exterior, de aceea se impune ca deratizarea sa fie completa.

2. Echipa de specialisti are experienta, echipamente si aparatura moderne, asa ca serviciile lor sunt garantate. 

3. Substantele folosite nu trebuie niciodata sa puna in pericol oamenii, ci numai sa ucida daunatorii.

4. Recipientele in care s-au preparat substantele necesita depozitare/distrugere intr-un loc special, ca mediul sa nu fie afectat sub nicio forma.

Imi place sa calatoresc si de putin timp am prins gustul cazarii la hoteluri de la patru stele in plus. In niciunul dintre hotelurile la care am poposit nu am auzit un rontait de soarece si nu am vazut o musca, in schimb, am putut citi certificatele de deratizare si dezinsectie semnate de 3 d-deratizarecomplata.ro. Erau puse la vedere, iar oamenii erau incantati sa le citeasca.

De acolo, pana la a-i chema preventiv si in apartamentul nostru nu a fost decat un pas.

Colaboram cu ei permanent si asa ne asiguram linistea permanent in casa in toate anotimpurile. Facem deratizare si dezinsectie in toate anotimpurile si tantarii se feresc sa intre in apartament, iar soarecii nu pun piciorul la noi in casa.

Le sunt recunoscator hotelierilor care au afisat certificatele la vedere si care ne-au transmis indirect mesajul ca trebuie sa avem grija de casele noastre. Recomand tuturor sa colaboreze cu acesta firma, iar parteneriatul sa fie de lunga durata, pentru linistea casei si pentru sanatatea tuturor celor care locuiesc in ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.