Unii nu merită scoși din zăpadă

Nu mai e o noutate faptul că atunci când vine iarna, la noi e nenorocire. Drumuri închise, localități care rămân izolate, mașini prin șanțuri, blocate pe străzi șamd. Desigur, autoritățile ar putea lucra mai eficient, însă infrastructura și unele condiții sunt chiar imposibile. Mă miră faptul că există însă persoane care rămân cu mașinile în zăpadă, deși avertizările au fost date cu ceva timp înainte.

Am văzut chiar că erau persoane care mergeau mai departe deși erau avertizați direct de către poliție că drumul e imposibil. Sau persoane care încercau să trișeze poliția doar pentru a merge mai departe. Apoi, peste câteva ore tot ei sunt cei care sună la urgențe și cer ajutor.

Apăi unii dintre ei merită să fie lăsați în zăpadă, să li se ducă o lopată și lăsați să se descurce. Dacă tot au fost cocoși, să fie până la capăt. Și tot ei sunt cei care critică în stânga și în dreapta, cu toate că cea mai mare parte din vină le aparține.

Sper doar că toți cei care rămân blocați iarna asta, să nu mai fie așa copaci și anul viitor. Poate le vine mintea la cap când se văd pe un deal, cu mașina acoperită de zăpadă.

7 Comments

 1. ediweb 08/01/2017
  • Adrian Bolocan 08/01/2017
   • ediweb 09/01/2017
    • Adrian Bolocan 09/01/2017
 2. Sorin 08/01/2017
 3. Malin 15/01/2017

Add Comment