Unde să îți foliezi mașina în Botoșani

Mereu am fost de părere că atunci când faci treabă bună, iar clientul pleacă mulțumit de la tine, nu ai cum să nu ai succes. Pentru că lucrurile se vor întâmpla natural. Un client mulțumit te va recomanda și altora, iar acei „altora” te vor recomanda mai departe la rândul lor. De aceea dacă vei întreba prin Botoșani unde să îți foliezi mașina, majoritatea vor recomanda Folii TRS Botoșani.

Așa am ajuns și eu, pe baza recomandărilor, așa că am decis să îi recomand și eu mai departe pe blog, că poate caută unii pe Google unde să își folieze mașina în Botoșani și nu găsesc.

Atât pe Facebook, cât și cei cunoscuți mi-au recomandat să merg la ei așa că mi-am făcut programare cu o săptămână înainte, să fiu sigur. Sâmbătă la ora 8 eram acolo și au început treaba. Pentru că au zis că durează mult, iar eu mai aveam treabă, am lăsat mașina și am plecat. Inițial au zis că durează 2-3 ore. După 2 ore și ceva am terminat și eu treaba, așa că am mers să văd dacă e mașina gata. A durat vreo 4, iar asta pentru că au făcut tot posibilul să iasă cât mai bine. Mi-a plăcut asta.

Mai aveau un geam când am ajuns și mi-a plăcut cum au lucrat. Totul a fost desigur cu omologare, să fie legal și bine.

Pentru că e break, prețul a fost de 400 de lei. Puteam să optez pentru varianta de 350 de lei, dar dacă au zis că aia de 400 e mai bună, am zis că deh… nu foliez mașina în fiecare an.

Așa că, dacă vreți să vă foliați mașina și sunteți din Botoșani, ar trebui să treceți pe la cei de la TRS. Merită. 😀

Add Comment