În ziua de azi dacă nu ai un site de prezentare pentru afacerea ta pierzi foarte mulți clienți. Astfel dacă vrei să ai o afacere de succes, indiferent că este vorba despre un restaurant, o frizerie, o spălătorie auto sau un service de calculatoare, trebui numaidecât ca aceasta să fie prezentă în mediul online printr-un site de prezentare precum și prin intermediul unor conturi în Social Media.

realizare site de prezentareAvând acest hobby, de-a lungul timpului mi-am îmbunătățit cunoștințele în materie de WordPress și site-uri web astfel încât am ajuns să ajut diferiți oameni să își ducă afacerea și în mediul online. Astfel de aproximativ 2 ani de zile lucrez în fiecare zi în WordPress acumulând o experiență destul de largă în acest domeniu.

Acum ceva timp am dorit ca să îmi împart pasiunea și cu alți oameni astfel încât să realizez site-uri de prezentare pentru o anumită sumă care să îmi răsplătească timpul investit în crearea site-ului respectiv. Încerc să ofer calitate la prețuri mai mici față de cele de pe piața din acest domeniu astfel încât să fiu atât eu cât și clientul mulțumit.

Cel mai mult îmi place să încep o colaborare în care la final să ofer un site de prezentare nou nouț la cheie. Când spun la cheie mă refer la faptul că voi oferi clientului meu un site făcut în totalitate de mine modificând o temă de WordPress gratuită sau premium, depinde de preferințele clientului, adăugând atât imagini cât și textul care să ajute clienții de pe internet să se convingă de faptul că afacerea ta este de încredere.

Printre calitățile care mă recomandă pot menționa profesionalismul cu care realizez un site, timpul scurt de realizare pentru că știu că de obicei clientul este nerăbdător să-și vadă site-ul precum și experiența pe care o am deja în acest domeniu.

Ce beneficii îți aduce un site de prezentare?

Clienții au încredere în serviciile care par profi. Dacă dorești ca afacerea ta să se bucure de un număr cât mai mare de clienți atunci un site web este obligatoriu. Mai mult decât atât, un astfel de site îți face vizibilă afacerea și în mediul online astfel încât ai mai multe șanse să câștigi clienți noi. Majoritatea oamenilor caută acum serviciile pe internet iar o afacere de succes trebuie să fie acolo unde este și clientul, deci și pe internet. Pe scurt, cam acestea sunt beneficiile:

  • afacerea ta va părea profesionalistă
  • vei avea mai mulți clienți
  • vizibilitate în mediul online
  • vei dispune de o prezentare de calitate a afacerii
  • utilizatorii vor putea mai ușor să recomande afacerea ta
  • vei putea crea o comunitate fidelă afacerii tale

Așadar, dacă doriți să apelați la mine pentru servicii de realizare site de prezentare vă aștept să mă contactați la adresa de e-mail adrianbolocan95 at gmail.com iar acolo vom discuta restul detaliilor.

MOMENTAN INDISPONIBIL.