Nici nu mai e mult pân` la Zilele Nordului

Chiar dacă toată lumea vorbește despre UNTOLD Festival, eu vorbesc despre Zilele Nordului pentru că e mai aproape de mine, e ceva mai pe gustul meu și ceva la care chiar cred că voi ajunge.

Anul trecut nu am mai reușit să ajung la Darabani pentru a mă bucura de Zilele Nordului însă anul acesta nu voi mai repeta greșeala sub nicio formă.

Totuși, să nu mai vorbim despre trecut ci să vă zic câte ceva despre ce se va întâmpla anul acesta la Zilele Nordului.

Anul acesta are loc în perioada 6-9 august, adică pe parcursul unui weekend întreg, și ne vor cânta trupe tare faine precum Șuie Paparude, R.O.A., LES EX, Inside (trupă pe care am auzit-o prima dată la Rock`n`Iași), The Kryptonite Sparks, trupă din Botoșani care-mi place mie mult, și mai încă vreo câteva trupe pe care le puteți vedea aici.

Zilele Nordului nu înseamnă însă numai muzică ci și alte evenimente culturale precum spectacole de tip recital, expoziții de fotografie dar și festivale de scurt-metraje marca ClujShorts.

Detalii despre camping puteți găsi pe site-ul oficial, în această secțiune. De asemenea ar trebui să mai menționez și faptul că intrarea este liberă și că le-ar plăcea să le dați un like pe Facebook.

zilele nordului

3 Comments

  1. Andrada 23/07/2015
  2. Bogdan Epureanu 03/08/2015

Add Comment