2017 va fi un an bun, doar dacă îl faci să fie!

An de an, lună de lună, nu ai cum să nu te lovești de postări de prin social media sau de pe bloguri care transmit mesajul 2017 fii bun ori august, fii o lună reușită. Acestea-s doar câteva exemple ce pot fi adaptate în funcție de perioadă. Și e jenant, părerea mea.

Desigur, e nevoie mereu de puțin noroc și de baftă. Doar că aceasta vine în măsuri mici și te ajută să-ți duci planurile mai departe mai repede sau mai ușor decât ai fi crezut. În rest, totul ține de tine. Anul 2017 nu va fi cu nimic mai bun decât 2016 dacă tu nu vei fi mai bun.

Dacă vei sta în fund pe canapea, așteptând un an bun… atunci îți urez multă baftă. Vei avea un an nașpa. În schimb, dacă te vei ridica și vei încerca să-ți îndeplinești obiectivele propuse pentru 2017 în noaptea de revelion, atunci s-ar putea să-ți iasă. Iar dacă nu-ți iese, încerci până se întâmplă. Totul ține de ambiție.

Mi se pare jenant să aștept de la timp sau de la nu știu ceva forțe miraculoase să se întâmple lucruri bune. E ca și cu apa, dacă aștepți din cer și nu faci irigații, ai cam pus-o.

Cred că se mai și întâmplă lucruri super, oportunități ce apar peste noapte și altfel de lucruri de genul, însă cred totodată și că le poți forța să vină puțin mai repede. Asta pentru că nu e ok să stai și doar să aștepți, riscând astfel și pierzând destul de mult timp.

Eu vreau ca 2017 să fie un an bun, să muncesc cât mai mult la proiectele deja existente și să mai încep cel puțin unul. Vreau chiar și să mă extind către alte domenii, iar în final să trag linie să zic că a fost un an măreț. Planuri sunt multe, iar printre primele este să apuc să-mi iau iar mașină. Apoi voi mai călători, voi scrie și multe altele. Multe lucruri de făcut, pentru satisfacție multă.

8 Comments

  1. MIRABELA 04/01/2017
  2. Sorin 04/01/2017
  3. George Ginghina 06/01/2017

Add Comment